Artikelen bleken achteraf niet op voorraad

Servies leek op voorraad. Achteraf per e-mail gehoord dat het nog niet leverbaar was en ook niks meer gehoord (nu maand later).

Uitstekende communicatie en snelle verzending! Verschillende malen een bestelling geplaatst en altijd meer dan tevreden!

Heel goed netjes ingepakt is servies aangekomen

Keurig op hoogte gehouden en leveringsdatum termijn zoals verwacht

Vlotte levering en product zoals verwacht

Overzichtelijke website. Korte levertijd.

Snel en perfect

Kom helaas nog een schoteltje voor de theekop te kort

Super! Hele snelle levering!

Prachtige Keltum cassettes gekocht voor mijn dochters. Beide meiden hebben een heel leuk cadeau erbij gekregen! Hele goede service!

Precies wat ik wilde! Top service

Goede communicatie en tijdig geleverd, Keurig verpakt.

Accuraat

Prima website, snel en gericht bestellen, snel en accuraat afgewerkt.

Mooi setje en snelle levering!

Er zat wel een klein barstje aan de zijkant. Het was een cadeau dus heb het later ontdekt. De eigenaar vond het niet nodig om het terug te sturen, hij was te mooi om terug te geven. Ze vond dat het niet eens opviel.

Altijd netjes en snel

Snelle levering van het juiste produkt

Makkelijk online besteld en snel geleverd.

Op tijd-product zoals verwacht

Mijn Dalton Pacifc schalen waren zoals beschreven, leuk ingepakt en goed aangekomen zoals beloofd.

Prima bevallen en snelle levering!

Niet klantvriendelijk

Voor ongeveer 400 euro bij dit bedrijf besteld. Waarvan 1 grote order en 1 kleinere. De levering van de set dinerborden die ik had besteld kwam niet overeen met de aangegeven levertijd. Toen ik deze wilde annuleren werden deze de volgende dag ineens geleverd. Bij de kleinere order die ik heb gedaan heb ik koffiekopjes besteld, echter kwam de inhoud hiervan niet overeen met wat ik verwacht had. Daarom wilde ik de order dus retourneren. Toen ik de kopjes wilde retourneren kwamen daar nog verzendkosten overheen voor het terugsturen. Hierover heb ik met het bedrijf contact en overeen gekomen deze kosten niet te hoeven betalen. Eenmaal retour, komen ze de afspraak niet na en heb ik niet mijn volledige aankoopbedrag retour ontvangen. Dit omdat er extra retourkosten overheen kwamen omdat de order minder dan 50 euro bedroeg. Naast de verzendkosten zouden er dus ook nog extra retourkosten aan verbonden zijn. Vervolgens heb ik hierover weer contact proberen te leggen maar wordt er niet meer per mail gereageerd.

bestelling steeds onvolledig of helemaal niet geleverd

Bij iedere bestelling kon een deel niet worden geleverd. Mijn laatste bestelling zelfs helemaal niet. Blijkbaar komt het aanbod op de site niet overeen met de voorraad.

ontevreden

Ik heb een artikel op de site gekocht, maar pas na enkele dagen (zelfs nadat ik het nieuws had ontvangen dat het artikel al was verzonden) ontving ik een e-mail waarin stond dat het artikel niet op voorraad was. Als de site had aangegeven dat het artikel niet beschikbaar was, had ik het ergens anders gekocht. Het geschenk dat ik voor een bepaalde datum had moeten sturen, is verpest.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben over het algemeen tevreden met de afhandeling van mijn order. Jullie kunnen de klanten echter beter informeren: goederen worden nageleverd zonder track en trace code te versturen en de informatie op de website klopt niet: uit voorraad leverbaar maar toch niet dus, werd later nageleverd, terwijl in de webwinkel de status nog steeds ‘uit voorraad leverbaar is’? Klopt niet!

Zeer klantvriendelijk en snel

Fijne service. Ik had een fout gemaakt en dit werd snel opgelost ook.

Makkelijk om te bestellen via de site, levering netjes verpakt.

Zeer fijne ervaring

Ik ben zeer tevreden over de snelheid en de goede verpakking van mijn bestelling

Een prettig bedrijf om bij te winkelen.

Vlotte service en je artikelen worden worden uitstekend verpakt en verzonden.

Prima verzorgd.

Bestelling is vlot op tijd aangekomen. De bestelde koffiekoppen waren in orde.

Geweldige service

Ik stuurde 4 Wedgwood mokken op als kado. Helaas kwam er één aan met een gebroken oortje. Deze werd zonder probleem vervangen. Topservice!

goede ervaring telefonisch.

De bestelling via internet liep fout. De mededeling dat het product geleverd kon worden werd later teruggedraaid, Het produkt was niet meer voorradig. Voortaan accurater te werk gaan.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam