Super service en snel levering!

Snel geleverd en top prijs

Jammer dat van ons servies niet meer in de webshop te verkrijgen is. Maar toch nog wat leuke dingen kunnen snappen voor een leuke prijs.

heel goed

snelle en correcte bezorging

super goed en snel

Heel snel en keurig verpakt bezorgd

Kreeg snel de door mij bezorgde schaaltjes

de bestelde artikelen waren goed ingepakt en helemaal naar wens

Waar Anna servies niets aan kon doen was de postnl die met vertraging leverde door drukte. verder alles naar wens

Goede prijzen, ruim aanbod, vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk te woord gestaan, denken met je mee. Tevens een ruim aanbod en mooie spullen. Betrouwbaar.

Goede website, vlotte levering

Bestellen gaat gemakkelijk op de website. Servies werd goed verpakt thuisbezorgd.

Goede en snelle reactie en levering

Snelle reactie en levering.

Top winkel

Exact geleverd wat ik had besteld en nog super snel geleverd ook Een top bedrijf.. Kunnen veel webwinkels een voorbeeld van nemen

Volledige service

Goede service.

Mooi servies en goede service!

Snelle levering en goede service

Bestelling tegen prima prijs wordt snel geleverd. Service daaropvolgend was uitstekend.

Snelle levering. Goede service.

Mooie theekopjes met leuk dessin.

Een snelle levering en zorgvuldig ingepakt. Alles was van glas namelijk.

Goede service en snelle levering.

Precies wat je verwacht

Heb ik al meerdere keren wat gekocht. Uitstekende service. snelle bezorging, goed product tegen een scherpe prijs. Niets te klagen. Om een 9 te krijgen zou de onderneming wat aan de verpakkingsmaterialen mogen doen (al dan niet in overleg met de fabrikant). Is erg veel, moet slimmer kunnen. Is goedkoper voor AnnaServies en beter voor het milieu.

Snelle levering van mooie spullen.

Goed verzorgd

Mijn kommetjes werden degelijk verpakt en vlot opgestuurd

Perfect!

De bezorging was heel snel. De informatie uitstekend. De verpakking was heel zorgvuldig en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam.

Mooi maar jammer van de lijm

De sticker aan de achterkant van de vorkjes is makkelijk weg te krijgen maar de lijm die gaat er na 6 keer wassen met de hand en in de vaatwasser er niet af. Jammer ... blijft ontzettend plakkerig. Zal het niet gauw aanraden

Goede ,snelle ,correcte service.

Bestelling goed verlopen

Bestelling is volgens afspraak verlopen. Top!. De verpakking was goed, alles was in goede staat

fijne winkel, perfect geleverd

Snel geleverd, uitstekend verpakt. aanrader

Uitstekende collectie en dito service

Kende Anna niet, maar toen deze opa onhandig het leuke kinder kopje (anno 1985) (douhlton) had gebroken moest hij snel op zoek naar vervanging. Dat is tegenwoordig online in 5 minuten gebeurd. Even niet op voorraad , werd het zonder verdere hapering Bezorgd . Dank!

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam