Dubbel gevoel

Op 30 januari 2021 bestelling gedaan en vooruitbetaald. Een deel werd correct geleverd maar de verzilverde vleesvorkjes niet. Op de website lijkt het of ze in voorraad zijn......Geen informatie over tijdperiode van levering gekregen. na een maand uit mij zelf om nadere informatie gevraagd. ik kreeg snel bericht terug dat het langer kan duren... Dat is weinig concreet en er werd niet voorgesteld de gedane betaling terug te betalen tot er geleverd kan worden. Dit geeft helaas een dubbel gevoel. Ondanks dat het wel geleverde deel uitstekend is.

Super snelle levering

Super service, snelle levering, ruim aanbood ... aanrader

tot nu toe goed

Mijn bestelling bestaat uit een deellevering. Het eerste deel van mijn bestelde Cottage servies van Villeroy & Boch kwam heel snel naar me toe. De 2 gebaksbordjes zijn/waren tijdelijk niet leverbaar (was niet op de website vermeld), maar met een beetje geluk komen deze 18 maart a.s. mijn kant op

waardeloos

het bestek dat ik bestelde kon niet geleverd worden. Geld is keurig terug gekomen. Maar liever wil ik dat bestek alsnog. het gekke was: ik kreeg bericht dat mn bestelling al voor 98% onderweg was, en de dag daarna bericht dat de bestelling niet kon worden geleverd omdat het niet op voorraad was. Dan moet je geen bericht sturen dat het al 'onderweg' is. Komt mn bestek nog???

Website niet up to date

Bestellen en dan later te horen krijgen 3 maanden levertijd met als excuus „ gelijktijdig proberen te kopen met iemand anders“ 2 weken later weer gekeken en Produkten staan nog steeds te koop terwijl ze zelf hebben aangegeven dat de fabriek van Villeroy&Boch pas in april kan leveren

Niets ontvangen

Producten wel als "op voorraad" vermeld in de webshop maar niet leverbaar.

Snel secuur ingepakt

Goed aangekomen en vlug geleverd

Mooie spullen maar als iets niet te leveren is moet je erg lang op geld terug wachten

Nette levering en wat je ontvangt is absoluut van goede kwaliteit. Wat ik jammer vind is dat er op de site items staan die je kunt bestellen die net te leveren zijn. Ik ben na 2 weken zelf gaan bellen hoe dat niet geleverde geregeld ging worden. Ik zou geld terug krijgen. Wij hebben 2 maal iets besteld en beide keren waren items niet te leveren. Ik zit nu nog steeds op een deel van mijn geld te wachten.

Delivered very quickly and well packed in packet. No damage to the product

Goed aanbod en goede service

Oo vragen wordt goed en duidelojk gereageerd. Bestelling was snel binnen in goede verpakking.

Alles is volgens verwachting afgewerkt. Bedankt

Alles volgens verwachting afgewerkt

Goede en snelle service

Heel blij met deze onlinewinkel!

Zeer snelle levering ben zeer tevreden top!!

Prima webshop

Snel geleverd en goed verpakt.

verlate bezorging, maar goed opgepakt en goede kwaliteit

mijn bestelling heeft er uiteindelijk bijna 2 weken over gedaan, maar wellicht kwam dat door de winter drukte. Na een bericht via bol.com kreeg ik direct reactie en werd het alsnog binnen 2 dagen bezorgd. De kwaliteit van het product is erg goed.

Het serviespakket is goed aangekomen.hartelijk dank.

Het servies naar een ander adres, en niet naar mij ( ik had het betaald). Dit is helemaal goed gegaan. Dank u wel. Voor herhaling vatbaar!

Heel goed verpakt snelle reactie op je vragen

Perfect!!!

Het bestellen was makkelijk, en mijn serviesgoed werd al de volgende dag geleverd. Ben er erg blij mee en kan AnnaServies.nl zeker aanbevelen!

Oerdegelijk, geen concessies

Mooie theepot voor een redelijke prijs

Ik heb een theepot besteld en ontvangen, Villeroy & Boch, Vivian. De theepot werd in een goede staat geleverd.

Verrast

Mooie website, Groot, breed assortiment, Eenvoudig te bestellen, Snel bezorgd en doordacht verpakt.

zeer goed

vlotte levering

Mijn allereerste bestelling bij jullie, maar levering 1 bord ontbreekt nog

Betreft bestelling 000035824 dd 29.01.2021: wat ontbreekt 1 ASA dinerbord 26,5cm beige (niet voorradig - vertraging levering Duitsland) E-mails aan en van Claudia 7.02.2021; 08.02.2021 en 15.02.2021 (ik wacht tot levering bord, vooraleer een nieuwe bestelling te plaatsen). Tot vandaag geen nieuws meer over levering van het ontbrekende beige ASA dinerbord. Mvg, Liliane Vanegdom [email protected]

Mijn bestelling netjes geleverd!

Netjes en snel geleverd ! Alleen een mega doos met snippers voor 1 klein schoteltje wat niet hoefde!

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam