Geweldige aanbod van verschillende collecties en zeer verzorgde , vlugge correcte levering Bedankt

Slechts een deel van de zending ontvangen

Op 9 januari 2021 heb ik mijn bestelling voor aanvulling bestek gedaan. Op 12 januari ontving ik een deel en kreeg daarna bericht dat een aantal bestekdelen momenteel zijn uitverkocht. Dat deze in bestelling staan en deze zo snel mogelijk toegestuurd zullen worden. Inmiddels is het 10 februari en heb ik nog niets vernomen.

Snelle service!

Snel geleverd!

Zeer vakkundig ingepakt

Servies ziet er prachtig uit, eenvoudig, precies wat ik wilde

Mooie produkten en snel bezorgd

Een mooi ontbijtbord en leuke servetten heb ik gekocht; sneller dan ik dacht is het bezorgd. Prima in orde.

Prima en snel

Niks op aan te merken. Goede, snelle levering en de communicatie was goed.

Goede prijzen

Fijne site, goede prijzen en prima geleverd

De bestelling voldeed aan onze verwachtingen

Alles wat we besteld hadden, is tijdig en compleet geleverd.

Geen op of aanmerkingen, prima service, dat wel.

Snel, goed verpakt en prima kwaliteit

Snelle reactie op bestelling, Aardewerk was prima verpakt en snels bezorgd via PostNL.

Degelijk en eenvoudig

Mijn bestelling was snel binnen, ondanks de drukte.

Dure miskoop!

Bedenk me voortaan voordat ik deze website bezoek. Mooie foto van een Pip-Studio roomstel-schaaltje op de website, valt in werkelijkheid vies tegen en is van zeer matige kwaliteit. Dus retour gestuurd. Totale verzendkosten voor het toesturen en retoursturen zijn veel te hoog! Weggegooid geld: meer betaald aan verzendkosten dan het schaaltje kostte, had het misschien beter gewoon weg kunnen gooien...

Prachtig

Prachtig servies en oog verslindende op tafel

alles altijd in orde

nog geen enkele keer iets mis gegaan met bestellen of levering. erg tevreden

Persoonlijke service. Had het verkeerde besteld. Na een mail hierover direct antwoord gehad dat ik het product terug kon sturen en het juiste product werd omgeruild. Persoonlijk advies gekregen op afstand.

Het kan niet meer stuk

Mijn theepot

super zoals altijd

Mijn bestelling snel behandeld en gestuurd, zoals altijd, beter kan het niet.

De bestelling werd snel en zonder problemen gedaan en uitgevoerd.

Het kwetsbare product was goed verpakt en snel op een goede manier bezorgd.

Snelle levering.... kan niet beter.

Prachtig

Voor de verjaardag van moeder die 95 werd een kop en schotel en ontbijt bordje van Royal Albert besteld. Dit kwam buitengewoon goed verpakt bij ons aan. De set bleek prachtig en is door de jarige met veel genoegen in ontvangst genomen.

Snel geleverd, keurig ingepakt

Fijne site. Snel geleverd. Borden waren keurig ingepakt. Zeer tevreden.

Complimenten prima verzorgd

We hadden een grote bestelling geplaatst. Ondanks de drukke kersttijd was het snel geleverd. Helaas was er een lepel te weinig geleverd. Een belletje was genoeg. Een dag later werd de lepel bezorgd. Alles was degelijk verpakt.

Goed op de hoogte gehouden mbt bestelling. Niet alles was op voorraad. Gewacht met verzenden tot bestelling compleet was. Top.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam