Alles is op tijd, goed verpakt geleverd

Alles goed ontvangen

kwaliteit goed;service goed;telefonisch goed bereikbaar

Mijn bestelling voldeed aan bovengenoemde items. Ik ben nog in afwachting van mijn servetten!!!

Super en snelle service

Goed en zeer te vreden

Communicatie mbt vertragingen kan beter

De normale communicatie is perfect maar als een deel van de bestelling niet aanwezig is dan mo et de communicatie altijd bij de klant beginnen. Enige proactive actie zou alles oerfect maken

Pirma verzord top

Keurig verzorgd

Super efficient

Mooie selectie van artikelen!

Wederom uitstekend

Altijd uitstekende service en levering. Servies ziet er uit zoals beschreven en afgebeeld.

Ontzettend goede service!

Servies wat ik uitgekozen had viel me toch wat tegen. Zonder problemen, heel vlot kunnen ruilen. Ook kreeg ik zonder problemen geld terour. Top!! Zeer aan te bevelen.

Fijne winkel, snelle, goed levering en super service.

Bij Annaservies kun je eindeloos spullen kopen van diverse merken. Ze leveren snel en super goed ingepakt en mocht iets er onverhoopt niet meer zijn, nemen ze de moeite om contact met je te zoeken en een voorstel te doen. Daar mogen meer online winkels een voorbeeld aan nemen. Als ik online servies koop dan alleen bij Annaservies.

Levering was snel, procedure retour slecht

Bestelling is snel geleverd echter verwerking van retour duurt lang. Nog geen geld ontvangen

Niet zo heel blij

Er werden 4 borden verstuurd met op elk bord een oneffenheid.. bobbels verkleuringen e.d. Het waren de laatse uit de serie..ik kreeg 2.50 korting per bord en heb de borden gehouden. Prima afhandeling... Hg

Gevoel van betrokkenheid

Klantgericht en betrokkenen, hetgeen mij een vertrouwd gevoel geeft.

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd!

Mooi assortiment, snelle service

Een zeer mooie webshop met ruime keuze kwaliteitsproducten.

mooie producten, snelle levering

mooie producten, snelle levering

Top service!

Mijn servies in zeer goede staat ontvangen! Levering verliep vlot!

goede en vriendelijke, snelle service

zelfs met bellen krijg je direct en een goed antwoord, kun je biet zeggen van andere bedrijven. zeker niet in corona tijd. je bent een klant en geen nummer

Keurige verpakking & levering

De bestelling werd snel en keurig bezorgd. Goed verpakt. Erg blij mee!

Prima levering

Ander merk

Tevreden met de snelheid. En delen servies voor mooie prijs. Maar bij aankomst bleken de borden van een ander merk. Niet van Blue Denmark - zoals geadverteerd - maar Johnson Bros. Lijkt heel erg op elkaar, maar kleur en formaat wijkt ietwat af. Borden zijn fractie kleiner. Verwacht dat enkel kenner het ziet en dat de gasten het bij het diner niet zullen merken. Tenzij ze de borden omdraaien, daar staat toch nadrukkelijk een ander merk.

helaas het verkeerde geleverd

Ik heb soepborden gekregen ipv de bestelde dinerborden. Jammer

Erg goede en snelle service.

Zeer snel geleverd. En ik wilde iets omruilen, daarover heb ik gemaild, waarna ik dezelfde dag nog reactie kreeg. En ruilen ging ook erg soepel. Fijne service!

Jammer dat je de kosten van de retourzending zelf moet betalen

Mooie producten, maar erg jammer dat je de kosten van retourzending zelf moet betalen. Vanwege de hogere waarde ook de verzekering betaald. Als je een hoge bestelwaarde hebt, zou je een retournering toch gratis verwachten, zeker gelet op de concurrerende bedrijven. Kost veel geld, dus om die reden kies ik voor een concurrent.

Prima vriendelijke service, reden om terug te komen.

Prima vriendelijke service, reden om terug te komen

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam