De bestelling is helemaal volgens wens geleverd. Alles klopte en arriveerde heel

Ruime keuze. Snelle service.

Al meerdere keren besteld

Goede voorraad, snel bezorgd, keurig verpakt. Goede service. Goed bedrijf om te bestellen.

Prima servies

Goede kwaliteit en snel geleverd. Helemaal top!

Goede prijs snelle levering

Twee super villeroy en boch setjes gehaald goor een fantastisch prijs, was nergens goedkoper! Levering ging ook snel.

Prima, snelle service en alles naar verwachting

Prima ervaring! Snel geleverd en goed verpakt

Snel goed verpakt en goedkoop

Zie boven

Een goede, snelle en zeer correcte levering!

Zeer snelle levering

Ondanks de Corona en de feestdagen werd de mooie kerstschaal al de volgende dag (op 24 december) geleverd!

Prachtig tafelkleed.

Een vlotte levering en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Snel, betrouwbaar,

Prima verzorging van de bestelling

De bestelling was precies wat ik er van verwacht had. Alles was keurig en veilig verpakt

Netjes ingepakt, snel geleverd

Supersnelle levering, goed verpakt en goede communicatie!

Mijn bestelling werd keurig en veilig verpakt op tijd geleverd. Zeer tevreden met het product maar ook met de verzending. Via track & trace was de bestelling te volgen.

Vlot geleverd en naar wens.

Vlotte levering na het plaatsen van de bestelling. Blij mee.

Leuk en mooi goed te doen voor kinderen

Leuke spiegels

Slecht

Slecht, op de website artikel keverbaar, dus niet, moest ik iets anderskopen, want het was een kerstkado berekenen ze verzendkosten terwijl het bij hun niet goed is gegaan. Mailen we over teruggave, horen we nu al weken niets!!!!!

Klantvriendelijk

Ik heb om praktische redenen paar x contact met klantenservice gehad (Claudia) en ben ontzettend vriendelijk en snel geholpen! Zou iedereen deze site aanraden

niet goed

begrijp nog steeds niet dat ik er geen weet van heb dat op eerder in december het product is aangeboden, geen kaartje is achtergelaten en in € 6,95 moest betalen om het bestelde als nog te verkrijgen

Goede en snelle service

Mijn servies werd, ondanks de kerstdrukte, super snel geleverd. Top!

perfect verzorgd

het servies was heel goed ingepakt en geleverd zoals beloofd

Snelle levering en goede prijzen

Top. En snelle service

Helemaal top. Net voor de feestdagen een servies besteld. Kwam mooi op tijd.

Mooie kwaliteit. Ik had het nadeel dat ik wat langer op mijn bestelling moest wachten. Dit werd mij telefonisch meegedeeld. Fijne afhandeling.

De bestelling snel in huis en perfect verzorgd ingepakt

De bestelling snel in huis en perfect en met zorg ingepakt. Erg mooi.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam