Snelle levering, transparante afhandeling.

goede en snelle verzending

prima bestelproces en snelle en goede verzending. Mooie en compleet assortiment

aardewerkservies via pakket distributie: prima gedaan. leuk assortiment en snel geleverd...Top.

Leuke shop met mooie producten voor een redelijke prijs. Correcte levering

Prima geregeld! Keurig verpakt, ondanks de kerstdrukte snel bezorgd!

Zeer tevreden!

Topservicr

Zeer klantgerichte, vriendelijke en behulpzame service. Een aanrader

Goed en fijn in communicatie

Snelle levertijden

Een heel klein foutje in de kerstdrukte, meteen door henzelf gesignaleerd en gecommuniceerd, waarna de nalevering snel volgde. Zoals altijd supergoed verpakt. Aanbevelen? Jazeker!

Prima product en goede levering

Prima service en snelle levering

Klantvriendelijk en toen door een fout van ons de bestelling te laat dreigde te komen, is er door Anna Servies alles aan gedaan om te zorgen dat alles op tijd geleverd is.

Tevreden

Incomplete levering

Helaas heb ik de bestelling incompleet ontvangen en ontbrak er één dessortbord. In een eerste reactie excuses ontvangen en de toezegging dat het ontbrekende bord zou worden opgestuurd. Vervolgens een beriht ontvangen dat het bord helaas niet meer leverbaar is en dater een restitutie van de betaling zal zijn. De lage beoordeling heeft als reden dat het voorraadbeheer, de eindcontrole voor zending en een eerst toezegging verbetering behoeven. Ondanks dit incident blijf ik AnnaServies.nl aanbevelen bij anderen.

Goed product en top service!

Bij aflevering bleek servies niet compleet. Na telefoontje zijn ontbrekende stukken een dag later al nabezorgd.

Goede, veilige en snelle levering van 3 kerstornamenten!

Cadeau voor kerst. Snel en goed ingepakt geleverd tijdens de corona tijd.

Uitstekend en betrouwbaar

Snelle levering en is er toch iets niet op voorraad krijg je direct bericht...en alle grote merken

Betrouwbaar

Betrouwbaar qua kwaliteit product : wat ik wil heb ik ook gekregen, en vlotheid van bezorgen.

Mooie producten goede snelle levering

Mijn zwarte borden kwamen precies op tijd voor de kerst. Super fijn en blij mee

Supersnel geleverd en veilig ingepakt.

Fijn bedrijf, snel in huis, goed verpakt en een prachtig servies!!

Ruime keus, super service

Snelle leveringen, goede service. Evt vragen wordt meteen geregeld.

Levering was niet in 1x goed

Ik kreeg andere borden geleverd dan ik had besteld. Ik kon de borden retourneren, vervolgens zou ik de juiste borden krijgen. Ik moest wel zelf navraag doen wanneer men de juiste borden ging versturen. Qua prijs ben ik zeer positief. Zeer concurrerende tarieven.

Vlotte levering ven gevraagde producten, die juist waren afgebeeld.

Goede service maar nazorg kan beter

Er werd keurig en op een leuke toon gemeld dat een aantal producten nog niet leverbaar zouden zijn. Prima! Ook een breuk item zou met mij nalevering worden verstuurd. Een maand later tast ik nu wel in duister wanneer ik de nalevering en herstellevering ga ontvangen. Als tip zou ik meegeven dat men in vergelijkbare gevallen de klant even informeert over een te verwachten levertijd.

Perfect!

Het Peter Rabbit servies dat ik eerder heb besteld kwam op tijd en zonder beschadigingen. Super fijn! Nu ik het nog een keer als cadeau nodig heb, heb ik het direct opnieuw besteld.

2 Borden na 1 keer afwasmachine een stukje eraf. Er werden onmiddellijk 2 nieuwe opgestuurd!

Perfect alles na mijn wens

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam