Snelle levering. Veilig ingepakt. Kwaliteit is goed. Betrouwbaar bedrijf. Super klantenservice.

prima, hartelijk dank

De bestelling was goed en veilig verpakt. Het materiaal was niet gebroken en ziet er goed uit.

Prima service, goede producten, snelle levering!

Heb voor de kerst hele leuke en mooie cadeaus besteld die prima op tijd zijn geleverd.

Snelle levering en bovendien stevig verpakt!

Portoglaasjes waren heel goed verpakt en zijn dus in perfecte staat toegekomen. Bovendien snelle levering!

Vlot ontvangen, netjes verpakt.

Ondanks drukke periode snel geleverd

Snelle levering goed verpakt

Goed verpakt,snelle levering.

Als boven.

Snelle bezorging en heel verzorgd verpakt !

Ik ben heel blij met jullie manier van verpakken en versturen. Super!

Prima service!

Alles vlot verlopen: snelle levering en goed verpakt! Ook hanteren ze scherpe prijzen. Ben heel erg tevreden!

Snelle levering en goed verpakt!

Goede service en snelle levering. Zelf heb ik een fout gemaakt in de bestelling. Ik nam aan dat alle diner borden dezelfde afmeting hadden maar er zit toch verschil in!

Alles goed verpakt en snel geleverd

Goede service! Het servies wordt gelijk de dag na de bestelling naar je verzonden in een doos waarin het servies goed verpakt zit.

Goede, snelle service

Duidelijke website. Goede en vlotte service.

Al 2x een bestelling gedaan, en beide keren was alles prima voor elkaar. Snelle verzending. En alles was goed verpakt.

Vriendelijke geholpen

uitstekend,zeer klantvriendelijk

Uiterst behulpzaam,meedenkend en zeer klantvriendelijk!

Super snel

Bij plaatsen van bestelling direct mail bevestiging en snelle levering

Was goed maar na mijn laatste bestelling matig

Wat ik besteld had kreeg ik maar 1 van de. 2. De fout werd door u erkend. Maar het duurt lang voor deze hersteld is.

Delivered on time, excellent packaging, great service.

Ordered item was delivered on time in excellent packed parcel. Great service!

Moei material enter snel gelevered

Behulpzaam, vriendelijk en goede service

Voorafgaand aan de drukke kerstperiode werd ik vriendelijk te woord gestaan. Klantgerichte service en spullen werden ook snel geleverd. Ik zou AnnaServies zeker aanbevelen, er is veel keuze en je wordt goed geholpen.

Prima levering

Mijn ervaring is snel en duidelijk

Prima winkel!

Vriendelijk personeel, servies keurig verpakt geleverd.

Prachtig servies, goede prijs-kwaliteit, supersnelle levering!

Vlak voor kerst onszelf een nieuw servies kado gedaan. Online besteld, nu alle winkels dicht zijn. Bij AnnaServies hadden we de meeste keuze en - naar later bleek - ook de beste prijs voor het servies waar ons oog op was gevallen. Ondanks alle kerstdrukte bij de post, was het servies er zelfs een dag eerder dan verwacht. Goed ingepakt, dus alles onbeschadigd ontvangen. We zijn erg tevreden!

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam