Een prachtige winkel

Een super winkel. De medewerksters weten waar ze het over hebben. En doen uitstekend hun best . En niet te vergeten een prachtige collectie

Netjes geleverd

Jammer dat ik het niet meer voor de kerst had , maar begrijpelijk hebben zelf ook een webshop , soms niet te leveren , en vergeten wij het ook even te blokken in de webshop, maar heb maar een tegoedbon gegeven , gelukkig was het niet voor een kind

Snelle levering, goed verpakt

Voor mijn aanstaande kleinkind alvast een Royal Doulton Bunnykins serviesje besteld, in geschenkverpakking. Snel geleverd - d.w.z. zoals aanbieder aangeeft - ondanks de drukte in de aanloop naar Kerstmis. Het was op tijd bij mij in huis dus 'ze' moeten bij AnnaServies snel gehandeld hebben. Prima toch.. ?

Snel op tijd en alles was goed

Goede service, op tijd geleverd

De levering doet recht aan de verwachting die wij hadden van Anna Servies gebaseerd op onze ervaring bij eerdere bestellingen.

Mijn dochter was er erg blij mee

Mooi design

Op tijd geleverd.

Op tijd geleverd.

Geen levering en geen reactie

Maanden moeten wachten op bestelling . Pas na diverse pogingen contact. Er zou afstuurt worden. Wederom geen levering., Uiteindelijk weer contact gezocht en hebben ze zelf de gehele bestelling geannuleerd vanwege toeleberingsproblemen uit Duitsland . Ofwel na vier maanden vol irritatie geen servies. Geld stond overigens wel meteen op de rekening. Had ook met de medewerker te doen. Volgens mij stond hij er helemaal alleen voor.

Ik was heel erg tevreden over het tafelkleed

Klantvriendelijk snelle levering

Klantvriendelijk en snelle levering

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering, de artikelen waren goed verpakt

Très satisfaite

Traitement rapide de la commande, qui correspond exactement à mon attente. Le prix des articles était plus intéressant que sur d’autres sites. Je trouve dommage qu’en cas de retour, les frais d’envoi auraient été à ma charge, ce qui n’est habituellement pas le cas pour d’autres sites de vente en ligne

Prima ervaring!

Alles werd netjes op tijd geleverd. Het serviesgoed was met zorg verpakt en is onbeschadigd aangekomen. Prima ervaring!

zeer tevreden

goede service.

Niets aan toe te voegen.

Goed, geen gezeur.

Met zorg verpakt en Snel!!

Heb ervaring met Anna Servies, ben heel tevreden!! SUPER!!

Precies wat ik besteld heb. Prima levering.

Eerste aankoop

Mijn eerste aankoop gedaan: een bestekcassette. Als cadeau laten verpakken (verjaardagscadeau voor mijn moeder). Cadeau arriveerde keurig verpakt, snelle levering.

Goed en snel

Heel goed verzorgd

Alles gevonden wat ik zocht, tegen een goede prijs. De aankopen werden uitstekend verpakt op de afgesproken tijd geleverd - aanrader dus!

prima vlot !

mooi stuk servies goed verpakt vlot geleverd ondanks kerst tijd.

Top service zo net voor de kerstdagen

We hadden een kop en schotel besteld en dat bleek af te wijken van wat we al hadden. Snel teruggestuurd en een andere geleverd gekregen.

Goed ingepakt

De botervloot was precies de kleur als op de site Cadeautje voor mijn dochter was er blij mee

100 % Gestroomlijnde procedure van verkoop en levering

Nvt