Positief!

Snelle levering (ondanks drukke decembermaand) en supergoed verpakt wat fijn is met alle breekbare spullen. Heel tevreden!

Prima kwaliteit en service

Mooi product. Correcte info op website. Goed verpakt en leveringstermijn correct nagekomen.

Vriendelijk en behulpzaam

Wat fijn dat er werd nagedacht over mijn bestelling. Ik heb mijn servies daardoor compleet.

Kwalitatief mooi product en goed verpakt verzonden.

Koffiemokken en botervloot staan mooi op de ontbijttafel

Sneller dan gezegd. Keurig verpakt

Was bepaalde levertijd. Echter werd veel sneller en keurig verpakt geleverd

Fijne online winkelervaring

Product voldoet aan de omschrijving op de site. Snelle levering.

Snelle en perfecte levering

Wij hadden een keramieken koekjestrommel en een mok besteld van Villeroy & Boch. Levering was in België. De levering was heel snel en het product was goed ingepakt.

Goed!

Snelle levering, vriendelijke service!

Geweldig meegedacht over mijn order. Bestelling keurig en snel binnengekregen.

Ik had zelf een fout gemaakt in mijn bestelling. AnnaServies nam contact met mij op om te verifiëren of het wel klopte wat ik besteld had. Fantastisch meegedacht. Mijn bestelling is aangepast en ik ontving mijn serviesgoed keurig verpakt en snel geleverd.

Alles prima voor elkaar!

Goede service en uitstekende produkten.

Prettig aankopen, super service

Via de website kun je hier snel je gewenste servies aankopen, mocht er wat gewenst zijn dan reageert men snel per email. Telefonisch contact gehad, zeer prettig contact en goed geholpen.

heel goede service

telefonisch zeer correct te woord gestaan

Keurig ingepakt en op tijd het pakket ontvangen!,,

Zie boven, samengevat!

Perfect en snel verzonden.

Anna servies levert de bestellingen snel en netjes.

Zeer vlotte, vriendelijke en snelle service

Zeer aangenaam shoppen, snel geholpen bij een probleempje met mijn bestelling

Van mijn laatste ervaring kijk ik nog steeds op

Ik bestelde een aantal artikelen voor een bedrag waardoor de verzendkosten niet voor mijn rekening kwamen. twee artikelen waren echter niet naar mijn zin zodat ik deze teruggestuurd heb. Een bevestiging hiervan heb ik tot op de dag van vandaag niet gekregen. Aan de hand van het checken van mijn rekening kwam ik tot de ontdekking dat er wel een bedrag was teruggestort. Een lager bedrag dan in rekening was gebracht voor de twee artikelen. Navraag leerde me dat de verzendkosten van het teruggestorte bedrag waren afgetrokken.

Snel, goede service, goede kwaliteit

tevreden

Snelle levering voor België. Bij een tweede bestelling iets niet in voorraad en snel geld terug

Prima in orde!

Een aantal bijzondere borden besteld als kerstkado. Dat arriveerde keurig verpakt, in goede staat en ook nog op tijd. Kortom, prima in orde!

Goede en snelle levering. Goed verpakt materiaal.

Goed prijs/kwaliteit

Keurig

Prima verpakt en op tijd geleverd . Prima hoor

Nogmaals zeer tevreden!

Mooi servies voor een goede prijs. Netjes, veilig verpakt en snel verzonden. Bedankt!

prima !

genoeg keuze snelle levering

Zeer snel het pakket mogen ontvangen in een zeer drukke tijd !

Echt de moeite waard.

Nijverheidstraat 22