Goede service, optijd geleverd

Goed verpakt en snelle levering

Een flinke order geplaatst bestaande uit borden in verschillende maten. De borden waren goed verpakt, zodat er geen risico was op breken. Zonder vertraging geleverd, ondanks de 5 december periode.

Alles verliep vlekkeloos, dat wat ze beloofden komen ze ook na qua levering

Spullen waren er snel en veilig verpakt.

Snelle levering - prima produkt

dank je wel - alles prima verlopen.

Excellent service, fast delivery

We ordered several things, two pieces were delayed a bit, but were delivered a bit later in a reliable manner, without any extra effort on our behalf. Great service.

Het is goed , maar kan goedkoper vinden

Goed, maar er zijn goedkopere voor hetzelfde service.

Fijn dat ik kon kopen, wat ik graag wilde hebben in deze tijd.

De bestelling is goed aangekomen, bedankt

Redelijk goed

De kop en schotels waren erg goed verpakt. De eerste KerstboomschAal ook in een origine verpakking. De tweede was ook goed verpakt alleen dit keer niet in de origine verpakking, dat was jammer want ook de tweede was een kadootje. De gebaksschotel waren wat aan de kleine kant... Die vielen een beetje tegen gezien de prijs. Met vriendelijke groet Fam de Greef stompetoren

Tevreden met het gesprek van het personeel.

Tevreden met de service en de vriendelijkheid.

Snelle en keurige levering

Bestelling was snel geleverd, en alles keurig verpakt

Gewoon fantastisch!!!!

Bestellingen, betalingsmogelijkheden, leveringen, de top van de top! Door Corona gedoe senior verplicht te experimenteren met internet om bestellingen te doen, met veel zweten toch gelukt! Heb geen kennis van "home-banking", dank zij betalingsmogelijkheden via overboeking nogmaals situatie gered. De bekroning van àl dat opzoekwerk is, dank zij corona, leveringen aan huis van héél wat mooie produkten, waar ik vroeger enkel kon naar kijken. Dank u Annaservies voor de mogelijkheden die jullie bieden aan een senior in lockdown. Dank u voor de mooie produkten, de vlugge en zéér verzorgde bediening, een aangenaam geschenk waar ik enkel kon van dromen! Een dikke pluim voor àl uw medewerkers die ertoe bijdragen deze resultaten te kunnen leveren. Veel succes toegewenst.

In een woord Uitstekend.

Uitstekend. Snel verstuurd en goed verpakt.

Goede en snelle afhandeling voor niet geleverd product

Helaas was hetgeen ik besteld had niet meer voorradig. Geld werd snel terug gestort.

Zeer goed, correcte levering van de bestelling. Ook goed verpakt.

Mooie merken en zorgvuldig verpakt!

Annaservies heeft mooie merken servies en een breed assortiment! Met bestellen van servies ben je toch altijd huiverig voor de verzending, maar het was zorgvuldig en goed ingepakt zodat het veilig aan is gekomen! Top service!

Ruime keuze, goed advies, snelle leveringen

Door de ruime keuze nu prachtig servies

Bestelde keurig en op tijd geleverd

Bestelde keurig en op tijd geleverd

super snelle levering, goede prijs

mooie collectie, veel snellere levering dan verwacht en concurrerende prijs.

Prima netjes vriendelijk

Goede service, snelle levering en niet onbelangrijk, alles goed verpakt en in goede staat ontvangen.

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit en snelle levering. Wel heeeeeel veel verpakkingsmateriaal.

Snelle levering en het bestelde goed ontvangen

betrof een kleine nabestelling; ook die werd keurig afgeleverd.

alles klopte

De bestelling was vlot thuis en top verpakt.

goede spullen, goed ingepakt, netjes afgeleverd.

goede spullen, goed ingepakt, netjes afgeleverd.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam