Goed verpakt en op tijd verzonden

Prima geregeld

Product voldeed naar verwachting en was op tijd

Goede ervaring.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Het bord dat ik bestelde werd vlot bezorgd maar was helaas beschadigd. Contact gehad en zonder probleem werd er een nieuwe opgestuurd, binnen een week bezorgd en heel. Echt prima!

Prima bedrijf met veel mooie producten.

Duidelijke website en een snelle levering. Keurig verpakt opgestuurd.

Pakket de volgende dag in huis in Begië , goed verpakt zodat het onbeschadigd was

Ik ben uitermate goed geholpen door de medewekers van annaservies.

Zeer goede service en heel netjes geholpen door de medewerkers van anna servies.

Prima verpakt.

Snelle afhandeling

Kwaliteit en snelle levering

Erg tevreden over de gekochte artikelen en over de snelheid in deze drukke tijd. Complimenten hoor!

prachtig servies, snel en heel zorgvuldig geleverd

Ik had een theepot en bijpassend kopje besteld. De stukken zien er prachtig uit en werden binnen een paar dagen geleverd, heel zorgvuldig verpakt.

Hele goede ervaring, bestel graag weer.

Echt fantastisch, heel behulpzaam en goede communicatie.

Uitmuntend, professioneel

Snelle bewerking zeer veel vakkennis, vriendelijk, verpakking en levering zeer goed, verbetering bijna onmogelijk zo tevtefen ben ik. Een mondelinge aanbeveling in vriendenkring is reeds gebeurd. Al bij al het maximum op de feedback. Hoogachtend Van Nerum Andre

Perfecte service, snelle levering

Bezorging duurt te lang

Ik heb mijn pakketje op 15 november besteld en heb dit tot op heden niet mogen ontvangen (27 november). Dus ik ben niet tevreden.

Scherpe prijs en snelle verzending!

Prima afhandeling

Snelle en goede service

Onvolledige levering werd bij melding meteen nagestuurd! Top service.

Heel goed en secuur verpakt! Veel dank

Kan niet beter

Snel, goed en veilig verpakt, keurige updates over het verloop van de zending. Top!!

Zeer tevreden over de producten en levering!

Erg mooie vaasjes en bestek van Villeroy en Boch!

De bestelling wordt snel geleverd.

Fijn

Fijne snelle service

Besteld, op voorraad leverbaar

Dat uit voorraad leverbaar is onzin. Wacht al bijna vier weken op fruitmesjes van Kelten branding mat. Op de website blijft gewoon staan: direct uit voorraad leverbaar.

De verpakking van de kerstornamenten beschadigt

Het pakket kwam op tijd aan, voor 30 euro krijg ik helaas een beschadigde villeroy en boch verpakking met allemaal vouwen erin, niet mooi om aan iemand te geven. Van het merk verwacht je kwaliteit, als covid voorbij is voortaan weer bij de echte villeroy en boch winkels winkelen. Het lag niet aan PostNL, de doos waarin de verpakking was geplaatst was wel in orde.

Super goede service

grote voorraad, snel en correct antwoord op m'n vraag, snelle en correcte levering. Zeer tevreden

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam