Ik ben ontzettend tevreden met de zorgvuldige bezorging

Kwalitatief en kwaliteit fantastisch. Snelle bezorging

Direct reactie op vraag, snelle levering,

Prima service. Na bestelling bleek het item niet op voorraad te zijn. Mijn verontrustte mail werd direct beantwoord en de levering verliep zoals was beloofd.

Uitstekende service

Uistekende service

Na een foutje, is het gelijk zonder problemen opgelost super.

snel en goed aangekomen en bedankt voor de nette transactie

De kerst decoratiebeeldjes van Villeroy Boch staan erg leuk in mijn kamer en zijn van mooie kwaliteit. vr. gr. C.W.

Snelle service.

Netjes ingepakt mooi servies.

Het servies werd snel verzonden. Het was ook goed ingepakt zodat het niet kon breken. 10/10 punten

Topbedrijf!

Bestellingen worden keurig in behandeling genomen en goed afgehandeld. Servies wordt perfect verpakt en komt heel aan.

goed, werd direct geleverd

Enorm goede ervaring!

Eindelijk een kopje en schoteltje gevonden voor ons servies en dit voor een eerlijke prijs. Heel snelle levering en goede communicatie!

Vlotte goede service

Vlotte goede servies, goede website

Prima verzorging geen enkele opmerking

Snelle levering goed verpakt. Prima communicatie.

Goed!

Goed!

Goede en snelle service

Goede kwaliteit, mooi servies

Uitstekende service!

De serveerschaal bleek bol te zijn en dat werd perfect en snel opgelost!

snel geleverd

Snelle levering keurig verpakt

Supergoede en snelle servies! Kan niet beter!

Mijn bestelling is snel verwerkt en geleverd. Helaas was 1 kommetje kapot aangekomen maar meteen een reactie mogen ontvangen en nagestuurd! Dik tevreden.

Top service en snelle levering

Nog nier geleverd

Helaas is het product dat ik besteld had nog niet geleverd. Dat was op de website niet aangeven. Er werd na enkele dagen wel per email duidelijk over gecommuniceerd. Nu dus nog in afwachting tot de betreffende lepel gemaakt en geleverd is. De zak van sinterklaas gaat hij niet meer op tijd halen.

Intacte en correcte levering

Fantastisch. Snel en correct

Zie hier boven

Bezorgen heeft lang geduurd, ligt achter aan postnl

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam