Alles prima en goed geregeld.

Alles prima en goed geregeld

Zeer snelle afhandeling en goede service

Ik heb al een aantal keren servies en glazen besteld, iedere keer met prima ervaring. Ik heb ook een paar keer gebeld en kreeg zeer adequate antwoorden.

Prima bedrijf

Het bedrijf levert de goederen op tijd en in tiptop conditie. Helemaal niets op aan te merken.

Slecht

Een aantal weken geleden bestelling geplaatst en betaald. Kreeg binnen gestelde tijd netjes track en trace bezorgen, maar door 'geen voorraad' is de bestelling on hold gezet. Tot op heden nog niets vernomen over voorraad, verwachte levering of eventueel terugbetalen van bestelling. Echter wel een klantreview enquête in mijn mail. Niet erg netjes anna Servies!

uitstekend

Een goede, vriendelijke communicatie over wat vragen betreffende de aankoop. Daarna een zeer snelle afhandeling en bezorging.

Vriendelijk, behulpzaam, snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Prettig,

Echt fijn snel besteld en snel bezorgd. Netjes verpakt

Uitstekend!!

Keurige aflevering en betaling en zo ontzettend snel! Echt geweldig!

Supersnelle levering.

Het servies was heel goed verpakt.

Snel antwoord en keurige snelle levering

Tot mijn grote vreugde via AnnaServies een goede aanvulling gevonden bij mijn Wedgwood servies die scherp geprijsd was.

Netjes verzonden!

Omdat het om servies gaat hoopte ik dat mijn bestelling heelhuids aan zou komen. Prima gelukt!

Prima.

Het zijn prachtige borden. Ze waren erg goed verpakt. Bestelling kwam op tijd. Wij zijn heel tevreden.

Snel en goed! Altijd weer!

Binnen 2 dagen geleverd, iets miste ik, maar het is ook meteen keurig opgelost!

correcte levering van bestelde goederen.

To[ service

Een mooie side is al de tweede keer dat wij iets besteld hebben

Prachtig servies

Ik kijk nu al uit naar de maand december dat ik mijn servies ga gebruiken. Servies was goed verpakt.

Vlotte en snelle toezending.

Had in een paar dagen de bestelling binnen en was heel goed verpakt.

Prompte levering en netjes ingepakt.

Had een paar schoteltjes nodig die ik niet in de winkels in mijn woonplaats kon kopen. Na zoektocht op internet bij AnnaServies terechtgekomen. Prompte levering, netjes en breukvrij ingepakt!

Binnen enkele dagen ontving ik in een goed gesloten pakket mijn theepot. Alles goed verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Niets te klagen

Makkelijk te bestellen. Uitgebreid assortiment. Snelle levering en bestelling was super goed ingepakt.

Zeer goed.

Heel duidelijke verzending en komen afspraken na.

Buitengewoon voor elkaar

Prettig contact, snelle levering, goed verpakt maar niet overdreven en pracht product... kortom super zaakjes doen .....

Snel geleverd en zorgvuldig ingepakt

Mooi servies dat heel goed ingepakt is om te kunnen versturen, zodat er niets mee kon gebeuren.

5 ster

wijsturen het pacet naar Polen wij weten nog niets.

Alles prima verpakt snel geleverd.

Ben weer blij met nieuwe borden andere werden lelijk na 20 jaar. Kon zo mijn servies weer aanvullen.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam