Duidelijke website en snelle service

Snelle reactie op mijn web bestelling.

Snelle levering. Keurig verpakt.

Super!!!

Super vriendelijk via de mail

Snelle levering, netjes verpakt, mooi servies.

Prettig contact doen wat ze beloven.

De kwaliteit can een bedrijf zie je pas echt als er problemen zijn, en Claudia weet ze snel en correct op te lossen. Met vragen of adviezen is ze vriendelijke en heeft op alles meteen een andwoordt of oplossing. Ik blijf hier zeker kopen.

Snel en zorgvuldig

Ik vond het servies en had het binnen twee dagen mooi verpakt in huis.

Geweldig!

Alles netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Betrouwbare goede leverancier met idem dito website

Bestelde artikelen conform specificatie geleverd. Vriendelijke bediening. Prima showroom en parkeermogelijkheid

klachtafhandeling onder de maat

na een paar weken gebruik ging van twee Pip bekers de rand stuk. Bij navraag hierover blijken de bekers niet in de afwasmachine te mogen.... is dit ècht nog van deze tijd? Op 13 dec. is de 1e mail gestuurd, daarna twee keer gerappeleerd en vandaag kwam dan eindelijk antwoord: u kunt niets voor ons doen. Dus zelfs geen tegoedbon of korting voor 'n volgende bestelling.... op uw site zegt u: Niet goed geld terug... dit maakt u niet waar.

Alles naar wens

Heel blij verrast dat ze deze Wedgwood theepot nog verkochten. Goed verpakt en snelle levering. Bedankt!

Prima service, snelle levering

Toch nog voor de kerst, i.p.v. de verwachte leveringsdatum van half januari. Super bedankt!

Netjes

Mooi servies

Perfect.

Snel en zorgvuldig. Prima gedaan.

Keurig

Heel netjes verpakt zeer tevreden. En snel in huis

Vlotte afhandeling van de aankoop en verzending!

Perfect!

Alles naar wens. Van bestelling tot levering is alles prima verlopen.

Prachtig servies

Superblij met dit prachtige blauwe Villeroy & Boch servies. Keurig verpakt en supersnel bezorgd.

Top kwaliteit, top levering

Top kwaliteit, top levering

Schitterend verzorgd

Product als omschreven, prachtig kerstboompje met muziekje in porselein

Duur bestek gekocht wat in één doos zat.

Van Kempen & Begeer de mooie bewaar doos zat er separaat bij. Een soort van zoek het maar uit puzzel. Slechte kwaliteit van afleveren dus, had wel meer verwacht van een besteding van €799.-

Snelle levering, perfecte service

Er was een probleem met een artikel, dit werd meteen opgelost. Er werd de volgende middag al een nieuw artikel geleverd. Perfect!

Keurig!

Bestelling kwam vlot en netjes. Alleen jammer dat ik op mijn vraag of er een schoteltje van een koffiekopje van het Mason’s village servies verkrijgbaar was geen antwoord heb gekregen

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam