Perfecte levering, topkwaliteit voor een prima prijs

Van een overzichtelijke website tot en met een perfecte levering alles in topkwaliteit. We kopen al jaren bij AnnaServies.nl

Snel en goed

Het goed

Snelle levering, voldoet aan de wens!

Prima website, overzichtelijk. Mijn producten werden snel geleverd.

FANTASTISCH!!

Fantastisch !!!

Fast, simple and exactly what we wanted

Searched for replacement pottery for bowls that broke in a move and found them easily on AnnaServies.nl- very easy and fast. Thanks!

Kon niet beter

Vlot bezorgd. En super goed verpakt.

Snelle service.

Geen gedoe, mooi op tijd, goeie waar

Prettig contact gehad over de telefoon. Grote bestelling snel geleverd

Niet verwacht, toch gelukt!

Op het allerlaatste moment bestelde ik 4 glazen. Ik was echt verbaasd en blij verrast dat ik ze de volgende dag al in huis had, ondanks de drukke decembermaand.

Goed verpakt

Snel geleverd, ruime keuze en goed verpakt.

Geweldig, goed contact en goede levering!

Snelle reactie en goed contact, komt afspraak na. Gewoon klasse

Prima ervaring

Kwaliteitsartikelen. Groot assortiment. Ook fysieke winkel. Prima persoonlijke service. Snelle- en correcte verzending. Als enig minpunt: De fysieke winkel is niet vaak open.

Hulpvaardig, vriendelijk en geduldig!

Snelle verzending en reageren snel op verzonden mailtjes. Alles komt ook goed verpakt aan.

TOP

Levering was zeer snel dus ben super tevreden !

Mooie producten en super service

Een geweldige winkel met groot assortiment. Probleem met een online bestelling is perfect opgelost. Wij gaan hier vaker heen. Een echte aanrader!

Tien Pip serviesonderdelen besteld en een mankeert iets aan.

Tien Pip serviesonderdelen besteld. Een bord mankeert iets aan. Zit onderbreking in lijn in het bord.Zou dit 1 bordje terug moeten sturen. Vanwege het gedoe. Inpakken, retourbon, terug naar winkel, met post versturen. Woon niet in de stad. Moet hier dus apart naar toe. Doe ik dit niet. Wordt hier op gegokt? Is me al eens eerder gebeurd. Jammer hoor. Mvg Hilly Kroes

Goed geregeld

Precies zoals het hoort. Anna doet wat ze belooft. Goede communicatie en snelle levering.

Positief

Positieve ervaring door super snelle hulp

Goede site. Ook telefonisch bereikbaar Uitstekend ingepakt. Alleen post No maakte fout bij aflevering in automaat

Veel sortering, en heel snel goed ingepakt geleverd!

Alles goed

Heel goed gedaan

Snelle corrrecte service

Bestelling werd snel en correct afgewerkt

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam