Snelle levering, goede prijs

Vanuit het verleden altijd keurige levering en nooit problemen

Vanuit het verleden altijd keurige levering en nooit problemen

geweldig

Goede informatie over hoe en wanneer het pakket bezorgd wordt.

Overzichtelijke website en vlotte levering

Een overzichtelijke website met een groot aanbod kwaliteitsproducten. Vlotte levering binnen een korte termijn ondanks de drukke periode.

Keurige afhandeling bestelling. Communicatie met medewerker prima. Uitstekend verpakt!

Alles netjes geregeld

Alles prima in orde!!

Veel keus

Veel keus, snel geleverd en perfect verpakt!

Mooi product en goed verpakt verzonden

Netjes tijdig afgeleverd en zonder enige beschadiging.

Snel geleverd , stevig verpakt .

Wijnglazen goed bezorgd

Ik vond het spannend om de wijn glazen per post te laten versturen maar waren goed ingepakt en snel bezorgd. Fijne opties om te betalen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd en van hele goede kwaliteit!

Besteld, metten goeie mail over de bestelling en binnen paar dagen in huis! Prachtig spul..

Prachtig adres voor mooie spullen!!

Prachtige artikelen, snelle levering, zorgvuldig ingepakt! De outlet met artikelen die niet meer in de productie zijn vind ik fantastisch! Complimenten!!!!!

Goede en vlotte verzending, mooi en goed verpakt,TOPPIE

Prachtige theekopjes

Prachtige theekopjes, snel geleverd en mooi verpakt.

Snelle hoek verzorgde bezorging

Aanvullende bestelling gedaan van drie serviesstukken , welke 2 dagen later al bezorgd werden

Snelle en goede levering

Naar aanleiding van mijn bestelling had ik de volgende dag mijn spulletjes binnen. Daar was ik blij verrast door.

Snelle en nette levering.

Prima webshop met een ruime keuze. En precies waar ik naar op zoek was. Snelle levering in goede beschermende verpakking.

Snel, correct en volgens afspraak geleverd.

Meer hoef je als klant niet te verwachten

Livraison rapide

Livraison plus rapide que les autres sites (pour le même article). Mug bien emballé.

Snelle levering, duidelijke website. Goed werk.

Ik had per ongeluk opgegeven dat ik de bestelling zou ophalen, terwijl dat niet mijn bedoeling was. Dat werd moeiteloos veranderd en ik kreeg de bestelling snel thuisgestuurd.

Mooie spullen, vriendelijke medewerkers

Helaas moest er geruild worden, dit bleek geen probleem. Jammer dat er in de regel niet gratis geretourneerd kan worden, maar na overleg mocht het pakket naar het antwoordnummer terug gezonden worden. Heel coulant. De nieuwe zending was naar mijn zin. Jammer dat de maten op de site niet overeen komen met de werkelijke maten van servies. Kan dit wellicht aangepast worden?

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam