prima!

Snelle levering en prima verzorgd!

Goede prijs en snelle, goede levering

Er was voldoende voorraad, een gunstige prijs en een goede en snelle levering. Wij hebben nu mooie ontbijtborden.

Goede prijs en snelle, goede levering

Er was voldoende voorraad, gunstig geprijsd en snelle en goede levering.

Goede prijs en snelle, goede levering

Er was voldoende voorraad, gunstig geprijsd en snelle en goede levering.

Vriendelijk, geduldig, meedenken. Een prachtig servies geworden.

Alles goed ingepakt en snel.

Alles goed ingepakt en snel.

Prima service en voordelig qua prijs!

Ik heb al vele malen bij Anna Servies besteld zowel voor mezelf als ook voor mijn kinderen. De producten zijn voordelig geprijsd en worden altijd volt bezorgd.

Prima service en voordelig qua prijs!

Service zoals service bedoeld is

Topservice, fijne winkel.

Supersnelle bestelling waarvoor dank

Verwonderd dat ik de dag nadien mijn bestelling mocht ontvangen. Zeer goeie service ,ook met post nl

prachtige glazen

Heel goed en zorvuldig verpakt. Snelle levering. mooie glazen.

prachtige glazen

Heel goed en zorvuldig verpakt. Snelle levering. mooie glazen.

Zonder zorgen

Zorgvuldig verpakt, heel correcte prijs. Bij AnnaServies kan je echt kopen met vertrouwen!

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam