Uitstekende en tijdige leverancier van glaswerk etc. Producten worden met zorg verpakt verzonden.

Snelle levering en heel goed verpakt!

Goede prijs, snelle levering en goed verpakt!

Ruime keus

Ruime keuze. Snel Verzonden. Net verpakt.

Betrouwbaar

Vriendelijk ,betrouwbaar zorgvuldig ivm verzenden artikel

tevreden

alles is goed gegaan ik heb de doos zelfs een keer laten vallen. goed ingepakt, dus ook.

Zoals verwacht, wederom snel en uitstekend geholpen

Annaservies is een goed georganiseerd klantvriendelijk bedrijf met een uitstekend voorraadbeheer. Direct weet je wat je krijgt en wanneer. Op grond van meerdere ervaring kan ik zeggen dat ze altijd sneller zijn dan ze zeggen en dat de door hen verzonden goederen uitstekend zijn verpakt

Accuraat en snel.

Doorgaans voldoende voorraad, goed bereikbaar en snelle levering. Een vraag of opmerking wordt goed en snel behandeld.

verkeerde aflevering

Ik heb opgegeven om het af te leveren op een afleveradres. Die mogelijkheid staat op jullie site. Toch kwam het pakket bij mij thuis. In ontvangst genomen door mijn vrouw. Weg verrassing.

super snelle levering!

Besteld en volgende dag in huis. mooi en efficiënt!

Feilloos en snel

Heel blij om mijn servies van meer dan 20 jaar oud te kunnen aanvullen. In de jaren was er wel wat gesneuveld en nu dankzij jullie opnieuw compleet. Dank jullie wel!

Mooie borden

Snelle service, blij met de borden!

Mooi en snel

Mooie kopjes. Snel en degelijk verpakt geleverd. Top servies en service.

Keurig tel. advies en idem levering, zeer goed verpakt, alles heel!

Alles goed verpakt en heel ontvangen!

Geweldige service.

Snelle levering. Het servies op en top keurig ingepakt. Om breken te voorkomen. Alles uit gerecycled materiaal. En de doos waaron het zat is een speelhuisje geworden voor de katten.

Geweldig, keurig verpakt en snelle levering

Voor het eerst hier besteld. Toch wel eng, gaat om servies. Maar alles keurig en stevig verpakt en snelle levering

Prima ervaring

Prima ervaring

Ronduit slecht

1 simpele order Fout geleverd en het verkeerde product

De bestelling was snel geplaatst, levering ging ook rap. Helaas retour gedaan en ook dit ging snel.

makkelijk en zonder problemen. Tevreden....

Verzorgd en snel

De artikelen waren al snel verzonden en het pakket zag er netjes, veilig en verzorgd uit.

Zakelijk en vriendelijk!

Perfect.

Snelle levering en stevig verpakt

Supersnelle levering en stevig verpakt!

Snel geleverd en keurig verpakt!

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam