Geweldig, keurig verpakt en snelle levering

Voor het eerst hier besteld. Toch wel eng, gaat om servies. Maar alles keurig en stevig verpakt en snelle levering

Prima ervaring

Prima ervaring

Ronduit slecht

1 simpele order Fout geleverd en het verkeerde product

De bestelling was snel geplaatst, levering ging ook rap. Helaas retour gedaan en ook dit ging snel.

makkelijk en zonder problemen. Tevreden....

Verzorgd en snel

De artikelen waren al snel verzonden en het pakket zag er netjes, veilig en verzorgd uit.

Zakelijk en vriendelijk!

Perfect.

Snelle levering en stevig verpakt

Supersnelle levering en stevig verpakt!

Snel geleverd en keurig verpakt!

Snel bezorgd en heel goed verpakt

Product zeer naar wens

Product deed aan alle wensen Levering zeer snel Reeds eerder iets gekocht bij anna servies en is zeker een aanrader

Fijne webshop

Mooi assortiment en snel geleverd

Subliem

De beste website ooit! Onnoemelijk snelle service,onvoorstelbare goede opvolging - zelfs in het weekend! - vriendelijke reactie bij wijziging aan mijn bestelling , goede prijzen. In één woord: TOP!!!

Service and delivery

Very fast delivery and (so far) good service! Still waiting for 1 item that is supposed to be delivered end November

Erg goede, persoonlijke en snelle service

Erg goede, persoonlijke en snelle service

Vriendelijke en korrekte service. De items worden met aandacht en zorg ingepakt . Allemaal naar jouw wensen, ook de bezorgdag wordt ingehouden.

ruime keuze, goede prijs, snelle levering

ruime keuze, goede prijs, snelle levering. Gekozen voor iets van Villeroy en Boch. Goedkoper dan elders. Vlotte afhandeling en snelle levering, ook in België.

Ik ben erg tevreden over de levering.

Ik ben erg tevreden over de bestelling en levering. Alles was netjes ingepakt en nog na mijn bestelling een verrassing gevonden in vorm van een theelichtjes houder. Erg attent! Ik zou deze website aan iedereen aanraden.

Snelle service, prachtige artikelen

Besteld en daarna snelle levering. Goede communicatie over de levering met track en tracé.

Goede service en prijs.

De door mij bestelde aanvulling op mijn servies werd op tijd en goed verpakt geleverd.

geweldige service

Ik koop veel on line maar nog nooit zo'n supersnelle levering gehad. Op 11/11 4 koffiekopjes besteld die op 12/11 al bezorgd werden. Ook telefonisch word je heel vriendelijk te woord gestaan.

Fijne site,product prima verpakt tegen beschadigen en snel geleverd!

Snelle en correcte levering én super verpakt

Helemaal geweldig

Helemaal prima!

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Helemaal prima dus!

Mooi servies, goed verpakt en snel geleverd

Een mooie en ruime collectie serviezen. Goed verpakt en super snel geleverd

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam