prima service van het servies

Producten kwamen goed verpakt aan. Even een verkeerde levering maar dat was snel en makkelijk verholpen. Nette en snelle ver(be)zorging en goede communicatie.

Uitstekend, snelle levering en prettig contact

Veilig gevoel bij deze webshop, zeker een aanrader!

zeer goed

snelle levering, keurig verpakt.

Prachtig servies. Bestelling perfect

snel verzonden en goed verpakt

Heel vlotte aankoop

Heel snelle verzending! Alles prima verlopen! Heel blij mee

Zeer zorgvuldig verpakt!

Paar delen vd set April Flowers besteld en laten verzenden. Snelle levering en alles prima ontvangen. Heel aangekomen en prachtig! Ben er zo blij mee!!! Betrouwbaar!

prima levering

Vervangend product

Medewerker zeer vriendelijk en behulpzaam. Een onderdeel van mijn set was gebroken. Deze kon ik niet apart verkrijgen bij de leverancier. In de winkel van Anna Servies heeft de medewerker haar best gedaan en mij alsnog aan die ene stuk geholpen. Zeer tevreden mee!

Het ontbijtserviesje bevalt me prima ik vind Mariefleur een heel mooi dessin en ben er zeer blij mee

Zeer snelle correcte levering

Mijn bestelling was zeer snel geleverd en op de perfecte wijze ingepakt om mogelijke beschadiging tegen te gaan. Topklasse.

vlotte antwoorden op mijn vragen, uitvoering volgens hun beloftes

correct product, gevraagde leverdatum werd gerespecteerd

Vlot geleverd!

Duidelijke website, juiste spullen, snel geleverd!

Phantastic service

Dear AnnaServies-team, I ordered from Germany and was positively surprised how fast you delivered. Everything was safely packed and arrived in best condition. Thank you very much, I can recommend your services wholeheartedly. C. Marschner

Items worden zeer zorgvuldig ingepakt en snelle levering.

Snelle levering, producten voldoen aan de verwachting.

Prima service, snelle levering.

Duidelijke webshop, prijstechnisch wel iets duurder dan andere aanbieder. Overall tevreden en zou er weer kopen.

Kort item was niet leverbaar

Een dag na bestelling kreeg ik bericht dat bestelde ieten niet leverbaar was. Naxaantal dagen geld terug gestort gekregen.

Kopjes waren goed ingepakt waardoor geen schade. Snelle levering

Slechte kwaliteit, prima service

Product voldeed niet aan kwaliteit die ik vereiste dus daarom geld terug gevraagd en gekregen.

uitstekende afhandeling

Op zoek naar moeilijk verkrijgbaar likeurglas maar bij Annaservies hadden ze dit. Besteld en binnen drie dagen goed verpakt in huis. Uitstekende ervaring dus!

uitstekend

goed verpakt, op tijd verzonden, duidelijke informatie

snel en wat ik zocht

Zocht die glazen van Riedel aan een normale prijs en deze werden snel en zonder hoge supplementaire prijs geleverd ( zo was het niet bij Riedel zelf)

Scherp geprijsd & Snel geleverd

Verschillende servies delen besteld en alles snel en compleet uitgeleverd.

Duidelijke en snelle levering van besteld product

Snelle reactie op bestelling. Levering volgens afspraak

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam