Jullie hebben me nog nooit teleurgesteld. De beste producten tegen de laagste prijs, korte leveringstermijn, vlotte leveringen, persoonlijke opvolging, kortom: een aanrader.

Snel en zorgzaam

Het product was zeer naar wens, de verpakking en levering, zorgzaam en snel !

Met veel aandacht voor de klant

Het product dat ik wilde bestellen was niet op voorraad en toen ik belde zeiden ze dat er wel was. Ze hebben toen de online voorraad aangevuld en vervolgens kon ik het product bestellen. Heel attent

Zeer snelle levering van het servies.

Voor mijn schoonzus heb ik het servies Wedgwood Edme besteld op deze site. In verband met haar verjaardag wil ik zeker weten dat het servies op tijd zou aankomen. Daarom heb ik telefonisch contact gehad met Anna Servies. Ik werd keurig te woord gestaan dat dat geen probleem zou zijn. Drie dagen later ontving ik het servies keurig ingepakt met de post.

Heldere en snelle communicatie, juiste product en meest voordelige prijs!

Heldere en snelle communicatie, juiste product en meest voordelige prijs!

ben tevreden

levering was snel en goed verpakt.

Uitstekend !

Snelle service, zeer goede communicatie en een prachtig servies...!! Hartelijk dank !

Een adres om te onthouden!

Bestelling geplaatst en ik zou na mijn vakantie ophalen. Helaas had ik geen tijd, dus gevraagd of ze konden versturen. De volgende dag had ik het pakket al in huis! Super service!

Snel levering

Prima geregeld alles!

Bestelling promt geleverd. Zeer degelijk ingepakt. Prima!

Klinkt saai misschien, maar prima webshop!

Makkelijk te bestellen, zeer goed verpakt, snelle levering.

Snel en goed

Snel en goed

Mooi servies, goede service en snelle levering

Prettig, betrouwbaar, mooie serviezen. Uitstekend verpakt en snelle levering. Deskundig advies. Waar vind je dat? Bij Anna Servies. Bezoek eens de winkel of kijk op de website. Wel opgepast, je wordt een beetje hebberig van de hoeveelheid en verscheidenheid aan mooie kwaliteit serviezen.

Helemaal tevreden

Eenvoudig bestelling kunnen plaatsen en snelle levering. Helemaal goed.

Goed verpakt aangekomen!

Spreekt voor zich.

slecht

Retourzending is een onduidelijke zaak. Formulier niet eenvoudig te downloaden. Retourkosten moet je zelf betalen en dan trekken ze ook nog een deel van hun verzendkosten af van het retourbedrag. En dan krijgt Afterpay de schuld. Er zijn genoeg andere leveranciers waar je kosteloos retour kunt sturen. Dus bezint eer gij begint

Prima service, op tijd voor de BBQ :)

Snel in huis dus

Zeer snel

Goed verpakt en volgende dag in huis

mooie borden goed verpakt

Perfecte bediening

Heel tevreden

Mooie items voor een vriendelijk prijsje

Een mooie aanvulling van mijn servies. Ik ben er heel blij mee. Snel en correct geleverd en perfect verpakt.

Komt uitstekend de gemaakte afspraken na.

De kopjes waren heel goed verpakt en zij in prima staat aangekomen

Snel, goed verpakt, goede prijs.

De keren dat ik iets bij Anna's servies heb besteld ,was ik zeer tevreden!

Snelle en professionele service

Snelle en professionele service

Mijn devies; koop bij Annaservies

Ruime sortering serviesgoed. Prima te beoordelen op de website en eenmaal besteld wordt dit goed verpakt en snel verstuurd. TOP

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam