Mooie webshop en goede service alles zeer goed verpakt en vlug verzonden ik zal het iedereen aanbevelen.

Top !!

Kon niet beter !!

Correcte prijs en snel geleverd.

Reeds lang op zoek naar deze items. Eindelijk gevonden op AnnaServies en aan een correcte prijs.

Tevreden

Informatie is overzichtelijk en gemakkelijk te vinden in de app.

Heel tevreden

De levering van het bestelde serviesgoed ging snel en was uitermate zorgvuldig verpakt. Heel fijn.

Top!!

Top!!

Snelle service en perfect product!

Villeroy&Boch schaal besteld. Kwam in paar dagen en zeer goed verpakt (veel snippers papier..). Alles simpelweg perfect.

Snelle levering en uitstekende service

Levering uitstekend, aftersales (eigenlijk het allerbelangrijkste) ook uitstekend toen ik iets verkeerd had besteld.

Alles ging heel makkelijk en servies was er nog sneller dan aangegeven!

Duidelijke site. Snelle levering. Heel goed verpakt.

goed bereikbaar na een foutieve levering en werd het snel hersteld.

Fouten maken doet iedereen. Na een foutieve levering was de firma telefonisch goed bereikbaar en werd de fout snel hersteld! KLasse!

gewoon goed

Snelle levering zonder problemen. Wel op site goed opletten bij omschrijving of het service geen outdoor is.

Vlotte levering en makkelijk retourneren.

Helaas had ik het verkeerde formaat besteld.Retourneren prijzig (bijna 10 euro en dan heb ik het advies om verzekerd te verzenden niet gevolgd), daarom een halve ster minder. Volgende keer zal ik beter moeten opletten.

keurig en netjes geleverd goed contact

snelle levering goede website snel contact voor vragen

Super snelle levering, top!

Duidelijke website, goeie prijs, snelle levering!

Bestelprocedure en aflevering volgens plan

De service was volgens afspraak en ik ben helemaal tevreden en beveel jullie zeker aan.

Zie boven

Veel keuze, goede prijs

Mijn bestelling werd zeer snel geleverd en was stevig verpakt. Super!

Was goed verpakt

TOP TOP TOPPIE.

Ze zijn Geweldig !!!.. SUPER snelle Service..Vandaag bestelt en de volgende dag al in huis...Bij mijn bestelling waren 2 items beschadigd..gelijk foto's opgestuurd via de mail en je gelooft het niet, ze hebben ontzettend snel gereageerd en meteen 2 nieuwe items opgestuurd...Dats toch 1000% goede en snelle Service ...Heb al een vast adresje gevonden, hier ga ik zeker wel vaker online shoppen Hartstikke Bedankt AnnaServiezen..

Mooi servies

Prachtige schaal van goede kwaliteit

snelle levering fijne website

mooie spullen en snelle levering

Correct en snel

Al meerdere keren online besteld of telefonisch advies gevraagd. Zeer tevreden.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam