Goede levering en mooi servies

Mijn bestelling werd netjes en stevig geleverd. Mooi dat ze recyclebaar karton/papier gebruiken. Mooi servies, uniek.

Buitengewoon doeltreffend

Gemailed na een probleem met de website. Binnen een uur werd ik teruggebeld en tot 10 uur s'avonds wat heen en weer gecomuniceerd en toen was de order toch klaar. Een paar dagen later prachtig verpakt geleverd. Als alles goed gaat is het makkelijk maar de kracht zit in herstel als het eens mis gaat. En niet te vergeten. Bang vor the Buck. Beste prijs van hrt net voor mijn Villeroy & Boch Artesano Original Well done. 10 out of 10

Mooi servies, bezorging prima in orde

Mooi servies, precies als op de foto. Milieu vriendelijke verpakking, nauwelijks plastic, iets dat je wel zou verwachten bij het versturen van aardewerk. Prima!

Prima en vlot verlopen

Goed, want uitstekend assortiment en correcte levering.

Als aanvulling op het bovenstaande nog dit punt: Anna Servies heeft een uitgebreide, duidelijke en snel werkende website. Houden zo !!

excellent

alles was zorgvuldig en veiligheid verpakt en snel geleverd.

Erg prettig en ervaren personeel.

Zeer goed ingepakt kwam mijn bestelling binnen. Zeer tevreden.

Altijd netjes, altijd snel

Leuke website. Bij gemaakte keuze werkt de betaling vlot. Thuisgestuurd volgens planning. Kortom, aanrader

Uitgebreide keuze en snelle levering. Bijzonder goed verpakt!

Zeer snelle levering

Het was een cadeau voor mijn dochter ter aanvulling van haar service

top product, snelle levering!

Mooi product en goed verpakt. Levering was snel

Met aandacht ingepakt

Uitstekend verpakt breekbaar serviesgoed.

vlotte afwikkeling

goede website, producten goed omschreven, vlotte aflevering, goed verpakt.

Goede service: snel geleverde bestelling

AnnaServies zeer tevreden. Artikelen goed verpakt tijdens verzending. Snelle levering. Artikel komt overeen met de foto’s die op de site staan. Mooi servies.

Snel en goed verpakt verzonden

Altijd goeie ervaring met Anna Servies

Bestelde onlangs verkeerde maat pap-schaaltjes. Na retourzeding worden deze omgaand gecrediteerd. Super !

vlotte levering zonder problemen;...doe zo voort

alles verliep vlt

Super ervaring & Kwaliteit

Net zoals op de waar die op de site te koop staat is de service TOP. Een gemakkelijke site om te navigeren alsook de zoekfunctie die accuraat is. Een supersnelle levering waarbij de borden en kommen mooi verpakt zijn en nog eens extra beschermd om beschadiging te voorkomen. Nieuwe aankopen zeker voor herhaling vatbaar.

Snel

Mooie collectie, snelle levering.

Uitstekend!

Goed verpakt en snel verzonden. Alles glazen waren heel bij aankomst en mijn schoonzus was er heel erg blij mee. (Cadeau)

Prima service en artikelen

Snelle levering en prima verpakt. Niets op aan te merken

mooi servies en goed aangekomen per post

...

Servies goed verpakt.

Juiste type en vlotte levering.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam