Uitstekend!

Niet m’n eerste aankoop hier. Breed assortiment, ook van (delen van) oudere serviezen. Snelle en juiste levering. Solide verpakt. Aanrader!

Prettige service en snelle levering.

Mooi product, goede en snelle service. Kortom met Annaservies kan een mens zaken doen. TOP!!!

Overzichtelijke website, snelle levering en professioneelverpakt.

Snelle levering Goed verpakt Mooie website Prijs ook goed.

Snel en goed geholpen

Product niet volgens verwachting

Ik had een houten sla-bestek van villeroy en Boch . Daar is er 1 van kwijtgeraakt . Heb nieuwe besteld , deze netjes en op tijd gekregen , maar t bestek was niet mooi. Het waren 2 verschillende kleuren hout zodat ze niet bij elkaar passen . Een hele lichte bijna wit en een donkere . De kwaliteit ervan is niet te evenaren met het overgebleven ( oudere) stuk.

Zo als altijd netjes en zeer goed verzonden

Goed verpakt en komt snel

Snel en goed

Sneller dan verwacht en zorgvuldig ingepakt.

Helemaal prima, als altijd

Snelle levering en goed verpakt.

uitstekend

snel en correct

Netjes op tijd afgeleverd

De ontbrekende delen hier besteld en netjes op tijd geleverd

Prima service!

Uitstekende levering!

Helemaal goed!

Mooie serviesonderdelen, zorgvuldig verpakt en snel geleverd

AnnaServies=AnnaService!

Ik had wat aanvullend serviesgoed besteld in de uitverkoop bij AnnaServies. Breekbaar spul uiteraard, maar alles werd na een paar dagen al keurig op tijd en uiterst zorgvuldig verpakt bij mij thuis bezorgd! Ben erg blij met mijn aanwinsten.

Perfect !

Snelle levering, goed verpakt !

Superblij

Mijn product was makkelijk te vinden. De levering was op tijd. Héééél zorgvuldig verpakt. En uiteindelijk was het product helemaal naar mijn zin. Heel erg blij.

Snelle levering en snelle respons op mail.

Fijn dat ik het cadeau zo snel ik huis had.

AnnaServies weet wat een online koper verwacht

AnnServies heeft een heldere bestelauto met ook nog een goede prijzen. Bestellen is eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. De levering ging bijna helemaal goed. Er waren 2 kommetjes defect. Dit kan natuurlijk altijd bij een verzending. 1 berichtje. De dag later 2 nieuwe kommetjes ontvangen. Dit is wat ik verwacht van een online shop. Perfect

Snelle correcte levering

Veel artikelen te verkrijgen. Nette prijzen. Lage verzendkosten. Snelle levering. Zeer zorgvuldig ingepakt.

Een aanrader

Excellent suivi de la commande très bien emballée

Articles conformes à la description , envoi et suivi impeccables

Nette service

Overzichtelijke webshop en keurige levering. Zorgvuldig ingepakt.

Bestelde artikelen met zorg verpakt geen beschadiging mooi product

Top bedrijf

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Zeker een aanrader!

Nijverheidstraat 22