Snel en correct

Goede opvolging en super verpakt ,

Goede ervaring

uitstekende afhandeling, verpakking kan beter

Hooguit een opmerking over de verpakking die wel veilig, maar erg groot en gevuld was met een verhuisdoos vol 'spagetti-papierslierten. Wat dan wel weer milieubewust is, maar klantvriendelijker en beter voor de postbesteller zou zijn om een kleinere verpakking te gebruiken t.o.v. mijn bestelde schaal.

tevreden

Alles volgens de afgesproken bestelling gegaan.

Top service!

Komt afspraken goed na en servies wordt goed beschermt en stevig verpakt.

Ruime keuze en de bestelling werd goed verpakt verstuurd.

Prima, snel geleverd

Snel geleverd, zeer goed verpakt.

Makkelijk snel en goed!

Makkelijk snel en goed !

Prima geregeld.

Zending was keurig verpakt en snel geleverd. Goed geregeld. Er was aangegeven dat voor dit pakket getekend zou moeten worden bij aflevering. Dit was niet zo. Verder alles prima.

Na enkele dagen kregen we een soort grabbelton thuisgestuurd. De doos was tot de rand gevuld met gesnipperd krantenpapier. Erin verschillend producten gewikkeld in bubbelfolie die we er voorzichtig uit grabbelden. Alles was goed verpakt en kwam heel aan. Dank aan Anna van het Servies

Plezierig om te winkelen, snelle bezorging

vlot en efficient

proces van bestellen tot levering ging vlot en soepeltjes. Materialen waren uitzondelij goed verpakt tegen breuk.

Goed ingepakt verstuurd

Goede service en supergoed ingepakt verstuurd

Buitengewoon correct.

Eerste bestelling niet uit voorraad leverbaar( mijn fout, niet goed gelezen). Bedrag direct retour. Na een heel beleefd telefoongesprek( wat een zegen dat er nog beleefde mensen zijn), tweede bestelling, heel snel en netjes geleverd. Conclusie… ga Anna Servies zeker aanraden bij mijn vriendinnen. Met dank voor de goede service, Nettie van Dijk-Hoefsmit.

Prima levering

Goede service en levering

Alles snel en compleet geleverd.ondanks dat het breekbaar servies en glaswerk is. Ook keuze genoeg.

Vlot, compleet geleverd

Al enkele malen wat besteld. Altijd direct en goed verpakt geleverd. Goede prijzen. Betrouwbaar bedrijf

Echt top!

Bijzonder groot assortiment en snelle en veilige verzending. Score 10.

Snelle levering, prima service

Goed bedrijf, mooi serviesgoed! Ben er helemaal blij mee!

prima bedrijf

vriendelijk, snel en heel goed verpakt

Beautiful

It was all ok.

Makkelijke site, snel gevonden wat ik zocht.

Mijn bestelde kopjes kwamen keurig verpakt, heel snel bij mij thuis aan.

Snelle levering en goede communicatie

Grote keus, snel geleverd.

Snelle levering, goed verpakt

Bij Villeroy en Boch niet meer op voorraad, maar hier binnen 2 dagen in huis.

Zeer goed.

Mijn ervaring met AnnaServies.nl is heel erg goed!

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam