Fijne winkel, mooi opgezet en leuk personeel

Fijne winkel, mooi opgezet en leuk personeel

bezorging ging goed en alles was nog heel.

bezorging ging goed en alles was nog heel.

Excellent supplier of porcelain and cutlery

This was my 3rd purchase from Anna and am extremely pleased. I got what I wanted and was advertised and at a a very good price. Received order in 4 days.

Klantvriendelijk, snel, comform afspraak.

Na de 1ste bestelling ontdekte ik dat ik nog iets vergeten was. Hierover gebeld en er is voor gezorgd dat beide bestellingen tegelijkertijd in 1 pakket zijn verstuurd.

mooie producten en vlotte levering

uitstekend

Adequate beantwoording van vragen en opvolging van bestellingen

AnnaServices is zeer adequaat in het beantwoorden van vragen, het bestellen an sich en het uitleveren van de bestelling. Het servies was erg goed verpakt en zag er netjes uit.

Jammer dat artikel is uitverkocht

Nadat ik de bestelling voltooid had dus ook betaald kreeg ik de volgende dag de melding dat het uitverkocht was. Zou ongeveer 3 weken later weer op voorraad zijn. Erg jammer dat ik niet eerder de melding kreeg dan had ik het misschien nog ergens anders kunnen bestellen. Het was n.l. een cadeau

Goede service en groot assortiment

Mijn bestelling werd op tijd en goed verpakt afgeleverd.

Helemaal prima en super veilig verpakt-verstuurd!

ben blij met mijn edme servies en nu met de aanvulling!

Uitstekende en snelle service

Borden besteld en twee dagen later in huis.

Positief

Snelle levering. Stevige verpakking.

Prima levering

Net bedrijf.

Mijn bestelling was er al na één dag en was keurig verpakt!!

!!!!

Zeer snelle levering zoals altijd en scherpe prijzen

Zeer snelle levering zoals altijd en scherpe prijzen

tevreden

Alles is naar wens verlopen.

Betrouwbaar bedrijf met goede communicatie en uitstekende service

1 van de 2 items had productie foutjes dit is snel en correct opgelost door Anna servies..

prachtige items , snelle levering

zie boven

Snelle levering en goede service

De bestelling werd al snel verzonden en vlot geleverd. Helaas hadden sommige items de verzending niet overleefd. Na telefonisch contact had ik de volgende dag al vervangende items in huis! Lekker snel geregeld. Goede service, goede prijsstelling.

Makkelijk te bestellen, zorgvuldig verpakt en prompt geleverd.

Overzichtelijke website, ruim assortiment, snelle levering, degelijk ingepakt. Bestel al enkele jaren bij ANNA Servies.

Snel, goede service en heel veel op voorraad. Ruime sortering.

Gewoon super fijne en goede winkel.

Snelle en zorgvuldige levering,

De website is overzichtelijk ingericht, Je vindt heel gemakkelijk hetgeen je zoekt, Van de te leveren producten is helder aangegeven wat uitloopt en wat op voorraad is, De verzonden, veelal kwetsbare goederen, zijn goed beschermd ingepakt. Uitleveren en bezorgen gaat supersnel,

Uitstekende service en snel geleverd

Een van de villeroy schalen uit mijn collectie was gebroken, gelukkig heb ik deze via AnnaService.nl gevonden en bestellen. Deze werd heel snel geleverd. Mijn nieuwe schaal was heel zorgvuldig ingepakt. Ik kon mijn pakket volgen en afhalen bij de service punt van Post.nl dat ik zelf had gekozen.. Ik ben tevreden met de communicatie en de geleverd service.

altijd goed

mooi servies, snelle verzending

onvoldoende

Ik heb een melding gekregen dat het artikel niet op voorraad was en z.s.m. zou worden nageleverd. Niets meer vernomen

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam