Mooie producten, goed verpakt.? Op tijd geleverd.

Top service en snelle levering

Super goed verpakt en snelle levering

Helaas geen voorraad

Kreeg volgende dag een mail dat bestelde artikel toch niet op voorraad was en ook niet meer bestelbaar. Wel voorstel voor soortgelijke bestelling. Betaalde som binnen 5 dagen terug op mijn rekening. Over geheel gezien verder prima.

Prachtig servies en goed ingepakt voor vervoer

Prachtig servies. Service was snel. Heel goed ingepakt tegen breukschade. Erg blij mee!!

correcte en snelle levering

alles was netjes en veilig verpakt

Ik kom hier terug. Netjes en snel geregeld. Groet marjan

Vlotte afhandeling. Komt afspraak goed na

Correcte service

Correcte service

Prima service en kwaliteitsgoederen

Prima service en de goederen voldoen volledig aan de verwachtingen.

Geheel volgens verwachting

Netjes verpakt, snelle verzending

Goed verzorgd

Mijn bestelling werd erg duidelijk verzorgd via mail en ook het servies was keurig ingepakt. Over een poosje ga ik nog wat bestellen

Heel snel, goed verpakt. Voordelig. Mooie artikelen. Aanrader!!

Bestelling duurt erg lang, wel goede communicatie en vriendelijke medewerkers.

Bestelling gedaan met het idee dat servies op voorraad was, staat ook op de site vermeld. Na 2 dagen kreeg ik een mail dat bestelling vertraagd is wat ik erg jammer vond, aangezien ik juist voor jullie gekozen heb, omdat servies op voorraad is zoals de site beschrijft. Wel vriendelijke medewerkers over de mail en erg begripvol. Tot op heden nog steeds geen bestelling mogen ontvangen, dat vind ik erg jammer. Zal 3e week van januari moeten komen. Ik wacht rustig af.

Uitstekend,

Al enkele keren bij Anna Servies besteld. Elke keer weer tevreden. Snelle levering en duidelijke communicatie. Ik ben blij!

Snel en goed

Snelle levering en borden prima verpakt. Alles naar tevredenheid!

Uitstekend verzorgd en snel geleverd

Het was prima Aanbevelen dat doe ik nooit omdat ik niet weet wie ook speciaal servies heeft in onze familie en of vriendenkring

Prima snelle service en kwaliteit

Heel tevreden met mijn glazen, was ook goed verpakt.

Plezierig

Vlotte plezierige service, alleen jammer dat je zelf de porto moet betalen voor de te retourneren goederen. Dit bedrag kan voor serviesgoed flink oplopen.

Een echte aanrader

Dit hand geglazuurde servies is werkelijk zeer fraai. Het is niet te dun, niet te dik en de grote borden passen goed in onze vaatwasser. Snel geleverd en professioneel verpakt. Elke maaltijd is bij ons nu een feestje. We hebben er meteen wat meer van bijbesteld.

Zeer goed.

De bestelling kwam netjes op tijd. Het was perfect ingepakt. Zeker een aanrader. We hadden het servies eerst bij Villeroy& Bosch besteld. Daar is na 10 dagen een derde van geleverd, de rest is nooit gekomen. We hebben dagelijks met Villeroy aan de telefoon gezeten. Tot we ons geld terug hadden. Toen bij Anna servies besteld, dat ging geweldig!

Alles verliep naar verwachting.

Niets op aan te merken.

Werd snel opgestuurd

Snel geleverd, maar niet compleet. Daar heb ik geen mail over ontvangen, dus zit nog steeds oo 2 opschep lepels te wachten

Uitstekende levering

Goede en snelle service

Handige website, overzichtelijk. Mijn bestellingen waren goed verpakt en werden snel bezorgd.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam