Goed bereikbaar, zonder moeite een order omgezet in afhalen, mooi servies!

Slechte betaling afhandeling

Goeden dag, bij jullie een bestelling gedaan en gekozen voor After Pay. Na een prima levering wilden wij betalen via After Pay, maar dat lukte helemaal niet. De de link van After Pay werkte niet naar behoren! Wij hadden van jullie een factuur met al jullie gegevens erop en dus hebben wij het bedrag van € 38,31 aan jullie gestort, met factuur nummer en alles wat jullie nodig hadden erop, omdat wij graag fatsoenlijk willen betalen. Tot onze stomme verbazing kregen wij van jullie een mail dat jullie het bedrag per omgaande dezelfde dag zouden terug storten. Ik heb toen telefonisch contact met jullie gehad en uw medewerkster vertelde ons dat wij naar After Pay moesten bellen en om een nieuwe betaal link moesten vragen. Ik heb een halve morgen aan de telefoon gezeten, er werd door After Pay nooit opgenomen, laat staan dat wij een nieuwe inlog link zouden krijgen. Van jullie nooit meer iets vernomen en al zeker geen bedrag terug gestort. Ik ga er vanuit dat wij na 1 keer betalen aan onze verplichtingen hebben voldaan en wij hebben geen zin om voor zo'n luttel bedrag de halve wereld af te bellen. Voor eventuele reactie is ons mailadres bij jullie bekend Met vriendelijke groet Simon en Thea Coppoolse.

TOP!

Zie boven.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt.

Prachtig servies, geweldig snelle levering

We hebben dit servies vlak voor de Kerst nog besteld, maar het kwam desalniettemin op tijd aan. De verpakking beschermde het mooi, en wat ziet het er prachtig uit. Super!

De levering was niet op voorraad goed gecommuniceerd met mij via mail ! Ook mijn geld stond binnen diezelfde week weer terug op mijn rekening. Dus perfect . Grtjes tevreden klant .

Snelle levering goed verpakt

Snel en goed

Prachtige collectie, snelle service en efficiënte online store.

Veel zaken die elders niet verkrijgbaar waren, waren hier ‘gewoon’ op voorraad. Zeer snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Kerstervaring

Een leuke en mooie kerst mok en alvast servetje voor 2022

Hele goede dienstverlening

Geweldig, maken hun belofte waar

In de week voor Kerst glazen besteld en de slogan uit voorraad leverbaar heeft AnnaServies waargemaakt (ook met dank aan hun bezorgdienst)! Twee dagen voor Kerst werd de zending al bezorgd!

fantastisch

Vlotte, nette afhandeling. prijs , kwaliteit is perfect

Top bedrijf

Snelle, goede levering

Gemakkelijke bestelling, en vlotte levering

Gemakkelijke bestelling, het meeste was voorradig, wat voorradig was is vlot geleverd, in afwachting van de nalevering, wat denk ik ook wel goed gaat ?!

Snelle en zorgvuldige levering!

Zeer snelle en zorgvuldige levering, aan te raden!

Prachtige schaal

snelle service, professioneel

snelle levering, goede communicatie, zeer zorgvuldig verpakt

Goed verpakt, aparte doorlooptijd leveren

Het servies is goed verpakt, zodat het heel aan komt. Wat mij bij kleinere webshops opvalt is dat een verzending wordt aangemeld bij PostNL, maar dat deze dan pas dagen later ook daadwerkelijk bij PostNL is afgeleverd. Zo ook bij AnnaServies. Of dit aan PostNL of aan de verzender ligt, weet ik niet. Bij grote webshops, gaat het wel snel. Maar desondanks was de levertijd nog steeds prima.

Voor de tweede keer hier besteld. Snelle levering, keurig verpakt.

Goed verpakt, snel geleverd

vlotte levering

Heb al meerdere artikelen hier besteld, met zorg verpakt en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Zelfs tijdens vlak voor de feestdagen super snel geleverd. Glaswerk goed verpakt.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering

Toppie!

Mooi tafelkleed, prima prijs, op tijd bezorgd.

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam