Goed!

Snelle levering, en alles goed en netjes ingepakt, zeer tevreden!

Prachtige botervloot

Precies zoals op de afbeelding stond en snelle levering!

deel vd servies-producten hadden een vage decoratie

Een deel van de Pip-producten hadden een vage decoratie. Op 8 december ontving ik het pakket en dezelfde dag heb ik die producten geretourneerd, met het desbetreffende formulier erbij. Ik had de hele zending vooraf betaald via Ideal. Tot op heden heb ik geen reactie gekregen. Worden de geretourneerde producten vervangen door goede exemplaren of wordt het geld teruggestort ? Graag hoor ik hierover. Met vriendelijke groet, Saskia Koning.

Geweldige service!

Alles netjes geleverd en keurig verpakt. Helaas twee beschadigde borden erbij, waarvan ik direct m’n geld terug kreeg.

Ruime sortering en goede levering!

De bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd.

Helemaal Top!

Mijn ervaring met AnnaServies is heel goed, ene dag besteld en andere dag zeer goed verpakt bezorgd. Alles zag er zeer verzorgd en goed uit.

Zorgvuldig verpakt, snel geleverd

De kommen waren goed verpakt en werden een dag eerder bezorgd dan was toegezegd. In de drukke decembermaand!

Prachtige borden voor een prettige prijs

Wij waren op zoek naar vervanging voor onze ontbijt en diner borden. Bij Anna servies is het aanbod erg groot en de minimale kwaliteit al erg hoog. Prima plek dus om je wensen te vervullen en dat is ons ook gelukt met prachtige Royal Doulton borden.

professioneel

Mijn aankoopervaring bij AnnaServies.nl was zeer goed. Je wordt direct te woord gestaan bij vragen en uitlevering was zeer spoedig ondanks grote kerstdrukte!

Snelle levering goed verpakt

Keurig ingepakt en geleverd

Ik heb voor het eerst bij Anna Service besteld. Dat is altijd spannend. Mijn bestelling is keurig binnen 2 dagen, netjes verpakt bezorgd.

Dik tevreden

Snel en erg mooi kan niet anders zeggen.

Snelle levering, alles naar verwachting. Aanrader!

Prettige afhandeling

Professioneel en klantvriendelijk

Zie boven

Snelle verzending, goed verpakt

Meerdere malen serviesgoed besteld, altijd snel verzonden en goed verpakt.

Prima communicatie

Keurige leveringen

Bestel hier regelmatig wat. Altijd netjes en op tijd ontvangen.

Goed verpakt en snel geleverd.

Ondanks de drukke kerst periode was dit pakket bet enige dat geleverd werd zoals afgesproken. De borden die ik besteld had, waren goed verpakt.

In één woord: TOP!

Snelle levering! Net als de vorige keer is ook deze levering vlekkeloos verlopen…..

Correcte en vlugge service, zeer tevreden over mijn mooie glazen

Top! Snelle en correcte levering.

Goede website

Vlotte levering. Keurig verpakt..

Snelle levering van de produkten

probleemloos

levering was perfect uitgevoerd, geen opmerkingen tot in de details uitgevoerd

Nijverheidstraat 22

4143HM Leerdam