Spijtig

Nog geen goederen ontvangen. Spijtig !!!!.

Snel geleverd met mooie prijs kwaliteit verhouding.

Snelle levering, mooie artikelen!

De levering was erg snel. Ook de artikelen die zijn geleverd waren goed verpakt en ook zijn het goede artikelen!

precies zoals beschreven, op tijd geleverd

Snelle volledige levering

Keuze vanuit een groot assortiment en vervolgens een Snelle volledige levering waarbij je keurig via de mail op de hoogte wordt gehouden van de voortgang. Prima ervaring ik kom zeker nog terug!:)

Uitstekend!!

Snelle service, dank u wel!!

Werkbank gekocht , stevig materiaal, makkelijk te monteren. Super blij mee!

Redelijk snel geleverd, goede kwaliteit.

Bezorging kan sneller.

Goed en goedkoop

Goede deal en prettig contact

Erg prettige webshop!

Voor mijn aanhangertje een disselbak besteld. Deze stond de dag erna al op de stoep! Echt top. Goede service en nette, overzichtelijke webshop!

Optijd Geleverd

netjes bezorgd echter geen T&T-code gezien zodat de bezorging wat onverwachts kwam

Ongelofelijk sterk 24 V pompje

Ik had er niet veel van verwacht, dus ik monteerde eerst maar één van de twee bestelde pompen op de zonnepaneel. De zon begon te schijnen,en daar kwam mij toch een straal uit de uitloop vier meter verderop en 2,5 meter hoog. Direct de tweede er op aangesloten, en warempel onze waterval is nu echt een feit. ik bestel er binnenkort nog eentje !!

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen

Verenklem besteld. Geen top kwaliteit, maar daar was de prijs ook naar. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Ik heb veilig een paar veren kunnen vervangen.

Snel

Snelle levering en duidelijk op de hoogte gehouden worden van de voortgang tot afleveren. Ook factuur direct beschikbaar.

De ervaring was oke

Zeer fijne afhandeling

Was goed en correct, geen klachten.

Correct en goede klantenservice

Bij inlichtingen vriendelijk en correct geholpen.

Goed van prijs snelle levering

Product komt overeen met de beschrijving en is correct van prijs en snel van levering

Good

All is ok. Fast leavering.

Aan alle verwachtingen voldaan

Als alles op deze wijze verloopt zou er heel wat minder problemen op de wereld zijn. Doe zo verder.

Geen track and trace

Redelijke kwaliteit, geen track and trace (stond wel in de mail dat de code kwam) levertijd 2 dagen.

Prima bedrijf en niet duur.

Niks ontvangen

Ik heb mijn bestelling vorige week donderdag besteld en geen track en trace code gekregen en ook nog niks binnen gekregen

Super levering

Zeer goede voorraad en snelle levering

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.