We wachten nog steeds op bezorging na meerdere telefoontjes en mail

Gevoel aan het lijntje te worden gehouden... Barntools legt het bij de bezorger maar er komt geen beloofde actie zoals het sturen van een track en trace code Hopelijk komt het deze week nog anders wil ik mijn geld terug

Ik heb nog geen levering gehad

Ik heb geen levering gehad

Prima product

Product voldoet aan de verwachting

Ik had s'middags besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd! Super snel!!!

Super snel en goed spul

4 verstralers aangeschaft. Kon ze norgens goedkoper vinden. Volgende dag al.geleverd. Al met al zeer tevreden!

Gebeld om met spoed een aantal zakken straalgrit en ketel te laten bezorgen. 4 uur later stond het er! Amazing!

Mooie wielen en prima service

Was op zoek naar zwenkwiel voor onder tafel via internet hier uitgekomen en prima prijs voor mooie wielen

Super, gewoon goed en snel geleverd wat ik besteld hebt

Duidelijke website , en gewoon nette prijzen

Heel goed en op tijd bezorgd

mijn ervaring is goed

Besteld en niks ontvangen !

Ik heb een bestelling gedaan met als order nummer ORD16363 en heb niks ontvangen . Na lang wachten heb ik jullie persoonlijk gebeld en gingen ze het oplossen omdat het nog steeds in de magazijn vast zit . Graag oplossing aub !

Snelle service, makkelijk bestellen en betaalbaar product

Ik heb nog niets ontvangen. ???

21 maart besteld., geen TTC ontvangen en afgelopen donderdag 24-3 was er nog niets binnen gekomen. Dus lastig om een waardering te noteren.

De levering was snel

Het werkt

Voor de eerste keer wat besteld, goed verlopen zoals je verwacht, de info en communicatie verliep vlot.

snelle levering, klantvriendelijke site

makkelijk op te zoeken op de site, mogelijkheid tot achteraf betalen, snelle levering, al met al prima service

Minder prettig

Onbereikbaar Lang op de levering wachten Slechte communicatie Zou 10% korting krijgen omdat het zo lang duurde en is niets verrekend. Uiteindelijk kwam het pakket wel maar alles heel vaag en onduidelijk.

Soepele en snelle afwerking. Duidelijke communicatie en snelle facturen / bevestiging.

Goed assortiment op de website. Snelle bevestiging en facturen van de bestelling. Snelle levering: vrijdag einde werkdag besteld, dinsdag in huis, Ik denk niet dat dat sneller kan...

Makkelijk te vinden ,en razendsnelle bezorging.

Goede ervaring. Er is niks zo leuk,als een pakketje ,waar door je fijn kan klussen. En je hoeft niet lang te wachten ,in tegenstelling tot kerst ,als kind zijnde ,want je pakketje ben je in No-time aan het openen. Leuke shop,en erg blij,dat ik hier lasdraad vond ,met flux vulling. Heeft me enorm gered ,want heel soms ,raakt net je Argon op,als je bijna klaar bent met lassen .

Wel betaald maar nog niks ontvangen.

Niet best.

Volgens afspraak

Lekker snel!

Goed geregeld.

Waardeloos

Vorige week dinsdag voor 12.00 u een bestelling geplaatst en betaald. Vandaag is t zondag en nog niets ontvangen. Ook na 2 x bellen geen track en trace code ontvangen . Nooit meer iets bestellen

As expected

Fast and as expected product

Slecht

Ik wacht nog steeds. Op reactie treug omdat ik spullen mis

Goed.

Barntools doet precies wat ze moeten doen, hun beloftes waarmaken. En dat is nou net wat ik mis bij de andere. En het product [motorlift] goed verpakt en op tijd geleverd en de chauffeur heeft de lift ook nog achter bij de garage gezet. Bedankt Barntools

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.