Goede en snelle afhandeling

Goed maar dienst na verkoop cijfer 0

Zeer goeie website met interessante deals, maar er is iets mis gegaan, ik heb btw betaald waar ik deze niet moet betalen omdat ik een bedrijf in België ben, ik heb hierover 2 keer gemaild maar nog geen reactie gekregen. Dit is zeer jammer.

zeer goede ervaring

was op zoek naar een schakelkast, kwam via google terecht bij Barntool. precies wat ik zocht besteld en binnen twee dagen geleverd. Miste alleen mijn TTC maar na een telefoontje was het snel geregeld. ga zeker meer bestellen als ik wat nodig hebt. bedankt.

heel snelle service

IK heb besteld en 2 dagen daarna in huis en dat met de kerstdrukte

Levering verkeerde zending binnen weektijd omgeruild voor juiste. Prima .

Incomplete ontvangen bestellingen en slechte communicatie

Ik heb gereclameerd over de inhoud van mijn bestelling en hierover meerdere malen contact gezocht. Echter geven ze niet thuis en geen antwoord op mijn emails aan klantenservice. Terwijl ik voor een flink bedrag aan goederen heb gekocht, behandelen ze mij niet op n correcte manier. Je hoort helemaal niets. Blijkbaar vinden ze t lastig als n klant vragen stelt of kritisch is. Het gaat niet om veel geld of zo, maar eerst kon ik de machine niet gebruiken om dat er geen schuurzooltje bij zat. En nu blijkt ook nog n bijhorend gereedschap er niet bij te zitten om t schuurzooltje vast te zetten. Er wordt niet kritisch gekeken waaruit blijkbaar de bestelling behoort te bestaan. Geen nacontrole dus op kwaliteit en inhoud van bestelde goederen. En geen bereidheid om het probleem op te lossen door mij geen antwoord meer te geven. Ik heb toch betaald voor mijn goederen, dan mag ik toch ook erop rekenen deze compleet te ontvangen. Echt jammer!

Zeer klantvriendelijk, snelle actie.

Bestellen gaat zeer eenvoudig. Heel veel artikelen op voorraad. Afspraken worden goed nagekomen. Probleempje bij de verzending is erg goed hersteld.

Zeer snelle correcte levering.

Perfecte afhandeling en snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle levering. Ontvangen wat had verwacht.

Helemaal top

Snelle service.. Helemaal tevreden!!

Top bedrijf

Erg goed geholpen omtrent spoed levering naar een boot die uit moest varen. De pompen waren de zelfde dag bij ons tegen een kleine meer betaling. Bedankt en ga zo door!

De bestelde artikelen waren wel goed verpakt, alleen was er een toch scheurtje in de sorteerdoos. Maar dit is geen probleem om het bestelde artikel te kunnen gebruiken

Gewoon tevreden. Op naar de volgende bestelling

op afspraak geleverd

Op afspraak geleverd! Alleen levertijd en datum is niet bevestigd.

Snel goed goedkoop

Aangenaam verrast over de schuurschijven K23

Snelle levering en vijftig stuks ontvangen. Wauw.

Doosje sturen is weer gelukt.

Bedrijven beoordelen op het kundig kunnen versturen van een bestelling. Eigenlijk complete onzin. Een bedrijf kan zijn meerwaarde pas waar maken zodra er service nodig is. Dus ja , ik ben helemaal happy met het goed verstuurde item. Bestellen ging vlot, prijzen zijn netjes en ik had het snel binnen. Als dat al niet lukt kun je beter stoppen.

Komen afspraken na

Besteld en twee dagen later geleverd. Ik heb alleen nooit een track & Trace ontvangen gehad.

Hele goede service.

De service van de gestelde vragen on foto en afhandeling van de bestelling was perfect.

Goed bedrijf

Correcte en snelle levering van een goed bruikbaar product

zeer snel geleverd

zeer snel geleverd

Zeer goede ervaring

Is nog verassing krijgt hij voor ons 38 jaar huwelijk en sinterklaas. Zeer snelle levering super cadeau voor mijn man .

Bezorging Ok, pakket beschadigd

Helaas was de doos en één van de garagesteunen (al) beschadigd. Is niet na te gaan of dat al voor of tijdens de versturing is gebeurd. Geen zin om het te retourneren etc

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.