Snelle levering, goede service

Makkelijk bestelling plaatsen, snelle levering,goede service.

Veel weerstand en slecht snijden

De tap M5 x 0,7 in aluminium geprobeerd en werkte goed. De snijplaat van M 5 x 07 deed het op staal zeer matig (iets met snijhoek en vrijloophoek denk ik). Heel moeizaam snijden met grote weerstand. Dus een matige beoordeling.

Makkelijk besteld en vlot geleverd

Vlotte levering, goed kwaliteit brandstoftank

Verassend productenpakket, slechte communicatie bij klantenvragen

Klantenvragen op Whatsapp worden niet beantwoord Nog een keer proberen. aanbevelen met een mits.

onvolledige info op website, stroperig verlopende communicatie

onvolledige info van produkt op website, de communicatie verloopt niet zoals het hoort, ik wacht nog steeds op een antwoord op een app van 23 juli. levering oke maar het totaalplaatje klopt niet

Bijna 5 sterren ;-)

Fijne duidelijke goed werkende website. Ruime keus. Helaas werd de bestelling niet zoals vermeldt, op dezelfde dag verstuurd waardoor de (misschien íéts te voorbarige) planning een beetje in de soep liep. Maar verder TOP!

prefect

gewoon goed

Slechte kwaliteit slangklem tang.

Heb goed een slangklem kunnen loskrijgen, van een koelwater systeem. Maar bij het terugplaatsen brak het bevestigingsmechanisme spontaan en het apparaat is nu onbruikbaar. Een dergelijk slecht product kunt u beter uit het assortiment halen. Barntools bestelling ORD12630

perfect

perfect en snelle levering.

Snel en goe,voldoet aan verwachting

Keurig verpakt ,op tijd geleverd, goede prijs

Snel

Snelle en correcte manier van bestellen en leveren

Toppers

Bestelling geplaatst, de volgende dag meteen binnen. Meteen uitgepakt en mee gaan werken. Kwaliteit was goed. zeker aanrader.

gewoon goed

keurig verlopen van a-z

2 kruiwagens besteld, 3 dagen later keurig door een transport bedrijf geleverd. Kruiwagens zijn goed.

Goed product en snelle levering.

Goed product en snelle levering.

Barntools prima, bezorgdienst puur klote ...

Bestellen ging goed, de levering was snel en de kwaliteit is ook prima ... echter ... de bezorging door DPD was puur waardeloos ! Chauffeur komt voorrijden, legt pakje voor de deur, vol zichtbaar vanaf de openbare weg, belt 1x aan, alles is zichtbaar omdat we een RING hebben, en loopt naar zijn auto terug, stapt in en rijdt weg. Ik was zèlfs niet snel genoeg om op de RING te reageren ... met geluk is pakje een half uur later. vóór de volgende hoosbui, gevonden door mijn dochter ... maar dàt was geen verdienste van de pruts-feur van DPD ...

Goede kwaliteit op tijd geleverd

Transport kosten waren hoog in vergelijking met de prijs.

goed en betrouwbaar

ik heb mij bestelling geplaatst en werd 2 dagen daarna geleverd netjes verpakt en alles was dik in orde

Goede uitleg als je belt

Makkelijk bestellen snel leveren

De helft van de bestelling niet ontvangen

De helft van de bestelling niet ontvangen

Kut !!!

Heb besteld maar nog steeds niets ontvangen !!!!!!!

Makkelijk besteld, vlot geleverd

Zie de aanhef

Snelle afhandeling

Goede producten voor een betaalbare prijs

Product is prima

Iedere keer als ik een pakket toegestuurd krijg met dpd is het pakket opengescheurd of het komt helemaal niet aan ook deze keer weer een gat in de doos opengescheurd om te kijken wat er in zit triest

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.