Top bedrijf

Vaker gekocht bij Barntools. Goede service, goede producten, snelle levering. Een webshop zoals het hoort.

Op tijd geleverd Goed verpakt Prima product

Zijn toppers bij Barntools! ;-)

Vlot en open!

Snel

Goede producten en zoals beloofd snel geleverd

prima service en nette producten

snelle leveringen en goede prijzen aanbevelingswaardig

Supergoedkoop voor superkwalitijd

Wil je goedkoop ,goede kwalitijd en goede service,ineen zoek dan niet verder ,maar ga naar barntools heen.

Goed en snel geleverd

Goed product

service

goed verpakt, Netjes op tijd geleverd

Erg goed.

Gemakkelijk vinden op de site,goede kwaliteit, en snelle bezorging.

Gebruikte momentsleutel

Een digitale momentsleutel besteld die beschadigd was en gebruikt leek,batterijen zaten erin en waren leeg, contact met klantenservice gezocht en er werd snel teruggerageerd, na een week wachten bleek de sleutel niet leverbaar en gaat de klantenservice op zoek naar een oplossing, klantenservice is erg netjes en behulpzaam

Niks mis mee

Snel verstuurd, goed verpakt, dus niks mis mee.

Goeie service

Wij hadden een wagenvracht besteld en binnen een week geleverd

Helemaal goed

Is gewoon goed doorgaan zo

Alles goed

Alles goed geregeld bij deze heren. Besteld en half uur later afgehaald. Top!

Geen reactie

De bestelling en bezorging verliepen prima, echter het product was helaas niet naar wens. Daar is mailcontact over gezocht maar geen reactie op gekomen. Graag zouden wij hier contact over hebben.

Goede prijs en snelle levering

Vorige week bij Barntools een bestelling geplaatst. Het product was netjes geprijsd en ik had mijn pakketje de volgende dag in huis.

Verkeerd product maar later opgelost via klantenservice

Klantenservice was na mijn klacht aanzienlijk verbeterd. Ze hebben mij netjes geholpen, snel gereageerd en van het juiste product voorzien.

Uitmuntend

Om 16:17 nog wat besteld en alsnog de volgende dag bezorgd, artikelen zijn goed.

Goed.

Alles was duidelijk. Netjes afgeleverd.

Goede kwaliteit.

Netjes op tijd geleverd

Prima spul vlot geleverd

Vooralsnog goede ervaring met barntools. Normale prijs en vlot geleverd.

Snelle levering, matig verpakt. Deels slechte kwaliteit van een (te??) goedkoop artikel.

Spuitbussen en metalen delen samen los in een te grote doos. Kans op lekraken van de spuitbussen door het losse metalen deel is dan groot. Bougiedraad-opzuiver-tap was zo slecht geproduceerd dat de schroefdraad slechter is geworden.

Good and fast

Good and fast delivery. the quality of the product is good. Great compagnie

Snelle levering tegen goede prijs.

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.