Uitstekende service en zeer vriendelijk

snel en correcte levering

leuke shop en snelle levering

Mooie houtklover

Houtklover bij Barntools gekocht. Volgende dag was ie binnen. Kwaliteit is goed.

Vlotte levering en goed stuk gereedschap. Ben er blij mee.

perfecte service

Er ging iets fout met mijn bestelling (verkeerde adressticker) en terwijl ik daarover belde werd het meteen geregeld en opnieuw verzonden. Kijk dat is pas klasse!

Super service

Al meerdere orders geplaatstzl, altijd duidelijk en goede prijzen voor mooi spul. Ik blijf hier zeker bestellen!

Slechte ervaring

Voor het eerst bij jullie besteld maar heb nog steeds niks ontvangen ,slechte reclame, we hebben vorige week nog een mail gestuurd ook daar heb ik geen reactie op gehad niet zo heel fijn

Customer service is bar slecht

Sneeuwruimer gekocht, liep aan, roon ontwikkeling Ik direct gebeld, vlgs hen zou dit normaal zijn. Bij wegzetten kwam er rook (gebrand rubber) lucht uit... niks meer vernomen. Denken natuurlijk 30 dgn voorbij kan je niet leer terug sturen. Maar de klacht staat nog steeds

Nette service

Door problemen met de verpakking waarin de bestelde kruiwagen zou worden verzonden, duurde het langer dan gepland. Uiteindelijk heeft iemand van de firma barntools het persoonlijk bij mij afgeleverd.

Niet best

Helaas was het product na een half uur al stuk. Hierover kontakt gehad en zou opgelost worden. Nu al 2 weken verder en nog steeds niet opgehaald en ook mijn geld nog niet terug. Nu hangt het af van de service van het bedrijf. Mvg klaas huizinga.

Snelle levering goede prijs

top service !

kon op zondag een sneeuwlazer ophalen

zeer vlug geleverd zeer goed

AANRADER!

Zeker aanrader. Snelle levering.

Ik ben redelijk tevreden

Ik ben erg tevreden over de snelle bezorging. Echt keurig. Ik vond het wel vreemd dat ik mijn pakketje in een doos kreeg aangeleverd. Het paste nl ook in een envelop. Dan was ik met 1 euro verzendkosten klaar geweest en nu 7 euro. Beetje jammer. Ik heb hier contact over opgenomen. Het was omdat er anders geen track en tracé vierde bij was. Ik vind persoonlijk dat de klant zelf dat risico zou mogen nemen.

Snel

Snelle levering en duidelijke communicatie

Snelle levering en goede service

Levering niet 100 % conform bestelling maar na levering zeer snel hersteld . Communicatie goed en snep

Prima.

Werkt snel en effectief goede banden pomp.

Prijs-kwaliteitverhouding levering

Snelle levering Goede prijs Prima kwaliteiten

precies zoals ik verwacht had.

prima stukje gereedschap, voor klein prijsje

GOED!!

Snelle, vlotte en correcte levering!

Auto lampen goed verpakt en op tijd geleverd.

Goede snelle levering.

Wel aardig

De set was anders dan ik had verwacht, maar dat ligt aan mij en mijn verwachtingen. Ik vond het wel jammer dat de opbergkoffer kapot in de doos zat.

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.