Vriendelijke communicatie, en een juiste levering

Een kruiwagen besteld, was goed verpakt en op de juiste tijd geleverd en ook nog ziet er degelijk uit!!

Goede kwaliteit en ruim assortiment

Wat spullen voor mij mn garage besteld. Deze zijn van goede kwaliteit en alles wat ik zocht hadden ze.

Prima, snelle service

Product voldeed aan verwachting, goede website en snelle levering

Vlotte levering.

De batterij zat in het apparaat en was leeg toen ik het wilde gebruiken.

Tevreden

Besteld betaald en geleverd , echt prima en gekregen wat ik zag op internet , geen grote foto met kleine doos of zo maar gewoon echt zoals vermeld top top

Snelle levering en goed product

Snel gevonden wat ik nodig had voor een mooie prijs. Ook snel geleverd.

Snelle levering scherpe prijs

Mijn product werd al de volgende dag geleverd. Dat zie je op het moment niet zo veel. Fijn dankjewel!

Vlotte afhandeling

Spullen besteld en binnen een dag in huis. Wat vragen over de werking van een besteld product. Duidelijk antwoord en het werkt top.

Snelle levering, goede prijs.

Goed en snel

Al vaker bij barntools besteld. Word altijd snel geleverd en de kwaliteit is goed.

Snel altijd goed

Al zeker 4 keer wat besteld. Tot nu toe altijd volgende dag in huis en snelle communicatie.

geen kontakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! meer

Word uit gemaakt, raar verhaal terwijl produkt niet goed werkt zefs na sturen wats ap met film. GEEN KONTAKT! wil je geld kwijt, moet je daar bestellen

Top, vaste klant

Vaker bij Barntools besteld. Altijd snel geleverd en de kwaliteit is altijd goed. Zeker een aanrader als je gereedschap wil kopen voor een mooie prijs.

Gemakkelijk en snel

Gewoon een complete en snelle verzending. Niks te klaren. Zelfs nog 2 extra luchtverfrissers voor in de auto erbij gekregen!

6 kruiwagens besteld, met 2 dagen geleverd. Top service.

Niet best.

Levering duurde erg lang meerdere malen moeten bellen. 1 Product was bagger niet te gebruiken zelfs. Ik koop er nooit iets meer... 1x en nooit weer.

Goede spullen tegen scherpe prijzen, komt hier zeker vaker spullen halen!

kwalitief zeer slechte verstralers

helaas slechte kwaliteit verstralers.......voor het zelfde geld elders betere lampen gekocht voor op de auto. andere produkten kan ik niet over oordelen.

Product wel gekocht en betaald. Niet ontvangen!

Crimineel.

Snel

Snel en correct geleverd,

Teleurstellend

Ik had een grote kruiwagen besteld voor een redelijke prijs. De kruiwagen werd maar niet geleverd, enkele weken later, na diverse mails, WhatsApp berichten, telefoontjes, tevergeefse beloften teruggebeld te worden ben ik maar naar Zeewolde gereden om te kijken hoever het ervoor stond Daar kreeg ik zonder problemen mijn kruiwagen mee, bijzonder, ik heb er maar geen woorden aan vuil gemaakt want (ik vreesde het ergste) maar was blij dat ik de reeds vooruitbetaalde kruiwagen meekreeg, die overigens goed bevalt. Mijn advies, afterpay of levering onder rembours, dat is een zorg minder

Slechte communicatie

Product was niet leverbaar. Wel werdt er een veezendbevestiging gemaild. Hierna diverse keren gemaild maar nooit antwoord gekregen. Na diverse keren telefonische toezeggingen gehad die niet realiseerbaar waren. Zelf gekozen om wel de bestelling te laten leveren. Uiteindelijk is product wel geleverd.

nooit wat besteld?

nooit iets besteld volgends hun wel..,

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.