Slechte aftersales communicatie, trage levertijd

Voor 16uur besteld, vandaag verzonden.. Dit gedaan, ontving een bericht dat het item verzonden was, track/trace zou volgen. Inmiddels 5 dagen later nog geen track/trace en item ontvangen. Contact gezocht via mijn account (ticket), maar ook daarop vooralsnog geen reactie.

Snelle service. Goede en degelijke producten

Onderdeel snel geleverd gekregen.

Netjes op tijd geleverd door de meest sympathieke koerier die ik ooit heb ontmoet! Ipv mijn bestelling zomaar uit de wagen te flikkeren (zoals de meesten tegenwoordig doen) stelde hij zelf voor om de toch wel grote en zware doos voorzichtig op zijn plaats te zetten :-)

Precies wat ik nodig had en snelle verzending

Snelle verzending en een veelzijdigheid van gereedschap en onderdelen

Super!!

Jerrycan nodig met spoed ! Snel geleverd goed ingepakt en een top product wat wil je nog meer.

Uitstekende service

Fijne overzichtelijke website en uitstekende service

Product besteld, snel geleverd. Prima service

Gewoon goed

Het bestelde product was snel geleverd en voldoet zeker aan mijn eisen. Zeer tevreden.

Goede spullen, hele goede prijzen en een snelle verzending

Goede spullen, hele goede prijzen en een snelle verzending

Goeie service

Netjes service .telefoonis duidelijk Producten duidelijk Geen beschadigingen producten

Artikel snel gevonden in het ruime assortiment.

Kwam afspraken na

Apparaat slecht voorgemonteerd. Draden niet aangesloten en onderdelen. Verkeerdom gemonteerd. Bedrijf zelf keurig netjes zijn afspraken nagekomen

super snelle levering

jammer dat je geen bericht krijgt wanneer ze gaan bezorgen

goede service

Helaas na 5 dagen nog niets ontvangen dus meer kan ik er niet van zeggen

Snel zoals afgesproken

Mooi op tijd geleverd

Snel besteld en vlot bezorgd!

Zoals gezegd heb ik via de website snel kunnen bestellen en werd het de volgende dag al bezorgd. Top!

bestelde producten zijn snel geleverd, verpakking was ook aandacht aan besteed.

Gewoon afhandeling zoals het hoort

Goede webshop ; snelle verzending ; dus zeer tevreden

Verkeerde levering

Ik bestelde set luchtcomprosser koppelingen van 3/8 en kreeg 1/4 geleverd , na mail van mijnen twege stuur retour zending en ik stuur terug geen reactie meer gelezen

Raam gekocht wat te klein bleekbte zijn, zelf verkeerd ingeschat. Omgeruild en dat was geen probleem. Kreeg zelfs nog een bakkie koffie omdat ik van ver weg kwam.

Prijs service & levering

Prijs kwaliteit zeer goed, vlotte verwerking van de goederen. Prachtige toestellen werken zeer goed.. +punt handleiding in het nederlands.

Teleurgesteld

Ik heb vooraf gebeld of de startbooster tevens een accu-oplader was. Dit zou zo zijn, maar bij ontvangst bleek het alleen een een startbooster. Telefoon is af en toe bereikbaar. Nu dus terug moeten sturen en dure retourkosten.

Netjes en precies volgens afspraak

spullen waren er sneller dan verwacht, en het doet precies wat het moet doen.

Precies wat ik bedoel

Optijd gekomen

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.