Super snel geleverd

Kan gewoon niet beter, besteld en direct geleverd. En nog goede kwaliteit ook.

Top snel geleverd

Meerdere artikelen besteld en geleverd met 2 dagen. Er zat een barstje in een doosje en kreeg gelijk een nieuwe

Zeer tevreden over Barntools

Tevreden over Barntools , prijs van artikel was veel lager dan bij een ander. Ook levering was snel, en ik kon ook betalen met after pay . Wel zo fijn.

Gewoon goed

Snel geleverd en had genoeg keuze en goede prijs

Levering exact conform bestelling

Duidelijke site. Prima omschrijving en snelle levering.

Snel geleverd prima site

snelle levering en goede prijs

Réglage phare super

Très vite arrivé et très bon prix

Snelleevering

Snel geleverd en precies wat ik zocht.

Aangenaam, maar niet zo goed als ik verwacht had door de afhandeling.

Wij zijn heel erg blij met de assteunen die geleverd zijn. Helaas heb ik geen bericht gekregen wanneer ze nu precies geleverd zouden worden, dus aan de ene kant mijn compliment voor de snelle levering, maar aan de andere kant jammer dat de levering niet aan mijn verwachtingen voldeed. Ik had mij expres als "gast" aangemeld omdat ik geen account aan wilde maken. Ik verwacht dan niet dat ik dat alsnog zou moeten doen als ik de bestelling wil volgen. Omdat wij bezig waren om ons strandhuis te vervoeren en de steunen echt nodig hadden, heeft dit voor stress gezorgd die vermeden had kunnen worden. Heel erg jammer, want de assteunen zijn echt prachtig en degelijk. Met vriendelijke groet, Els Kromhout

Ik wacht nog steeds op mijn levering

Ik wacht nog steeds, inmiddels 5 dagen en nog geen bericht gehad

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Op zoek naar een goede fijnstoffilter kwam ik bij Barntools terecht. Het product werd correct omschreven en beantwoorde perfect aan mijn doelstelling. De levering was ook zeker binnen de verwachtingen. Zeer tevreden dus !

Erg tevreden

Vorige week mijn eerste bestelling gedaan bij Barntools. Ik kende het bedrijf niet en heb natuurlijk eerst de reviews bekeken. Die waren allemaal top. Ook mij hebben ze niet teleurgesteld. Bestellen was eenvoudig. De levering netjes en vlot. Het bestelde product, een NoSpill jerrycan, bevalt prima.

Perfect,

Perfecte levering , bestelling en cataloog. Hopelijk ook goede na service indien nodig.

Snel en goed

Er snel geleverd en het product werkt naar behoren

Erg goed directe levering goeie site.

Via google wat prijzen voor gereedschap uit gezocht, en door de juiste prijs en kwaliteit verhouding bij Barntools uit gekomen.

Bestellen ging makkelijk en werd snel opgestuurd

Nette prijs/kwaliteit verhouding

Netjes optijd verzonden!

helemaal TOP

er was even wat onduidelijkheid maar perfect opgelost

Supersnelle levering van gewenste product!

Voor de eerste maal iets besteld. Heel snel geïnformeerd over de levering die snel werd uitgevoerd.

prima en snelle levering

gewoon goed

Makkelijk besteld en snel in huis

Werkplatform gekocht, erg blij mee. Na bestellen ook snel geleverd in een doos die precies past.

Goed product

Vlotte levering van goed product. Ook de administratieve afhandeling in orde.

Bijzonder goed

Heb een strek/stuikmachine gekocht voor een nette prijs en de machine werdt een dag eerder geleverd dan was voorzien, dus mijn week kon niet beter beginnen. Zal zeker vaker kopen bij deze partij

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.