Prima kwaliteit en snel geleverd

Garagekrik besteld. Bleek van prima kwaliteit en werd snel geleverd. Ben heel tevreden.

Makkelijk en snel dat lukt bij Barntools wel

Makkelijke site en overzichtelijk opgezet, zeer snelle levering na bestelling geplaats te hebben.

Voor het eerst wat besteld .

Een electrische fietslift voor aan het plafond besteld. De eerste fietsen hebben er al in gehangen en bediening is eenvoudig en montagehandleiding is erbij om alles goed en veilig te monteren. Levering was snel .Goede en snelle terugkoppeling bij vragen.

Slecht

Ik heb een mail gehad dat mijn product verzonden was en na drie dagen heb ik maar eens gebeld omdat mijn product nog niet binnen was en hier kreeg ik te horen dat mijn product helemaal niet op voorraad was?????

Fucking waste of time and money.

Bestelling geplaatst en betaald. Een week later was nog niks onderweg, geen track&trace code, geen info over de bestelling, berichten via whatsapp was ook nutteloos. Dus was fucking waste of time.

super goede ervaring

het product dat ik geleverd kreeg was van goede kwaliteit. Barntools was de goedkoopst hier in. Ik zal vaker kijken op de site als ik iets nodig heb.

Super snelle levering, perfect verpakt.

In de middag mijn bestelling gedaan en zou een paar dagen duren, maar de volgende dag werdt mijn bestelling al geleverd. Nou als ik ergens blij mee ben is het iets waar je op zit te wachten heel snel binnen is. Top top top.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering

Jammer dat het volgen van de levering via trac&trace pas na opvragen kon van de code.

Fijn zakendoen

Ik ben steeds correct, snel en vriendelijk geholpen. Levering gebeurt snel en er kan eventueel op locatie worden afgehaald, wat ook weer scheelt. De prijzen zijn concurrerend en de kwaliteit hoog. Daarmee wordt het een soort van best buy / ecomomisch de beste keus.

Goede website met ruime keuze!

Artikel werd snel verzonden, kortom zeer tevreden met mijn bestelling

Prima online winkel

Bestelling van 25 kg microparels is prima ontvangen, snelle service ook

Super kwaliteit en snelle levering

Kan niets anders dan lof zijn. Super kwaliteit gereedschap en snelle levering

alles keurig op tijd geregeld

alles is keurig geregeld, produkt en levering

Doet zaken met DPD

Helaas, de belofte om de volgende dag te leveren kon helemaal niet waar gemaakt worden. Dinsdag besteld en vrijdag geleverd. 5 km verderop bij een pakketpunt.

Wat je ziet(besteld) is niet wat je krijgt.

Bestelde 3 accusleutels zwaar(met 2 palletjes aan de uiteinden en holle ingang zoals op de website staat afgebeeld en krijg 3 sleutels met 1 palletje en een gesloten ingang. Bel jullie vervolgens op dat ik de opgestuurde accusleutels niet heb besteld met bovenstaande uitleg en vraag of jullie de op jullie website afgebeelde accusleutels nog wel hebben want met 2 palletjes en gesloten ingang kan ik niet gebruiken. Antwoord: ik bel u zo direct terug. Niet dus en aan het einde van de dag krijg ik 2 mailtjes dat de ik sleutels mag terug sturen?! Geen probleem alleen de sleutels kosten alle bij elkaar nog geen 10€ en de verzendkosten 2x7,95=14,95. Kortom, baal als een stekker! Dacht het juiste product te hebben besteld krijg vervolgens iets totaal anders als wat op jullie website staat en mag vervolgens wederom de retour verzendkosten betalen? Ook is mij vraag niet juist beantwoord en ik ben niet zoals beloofd terug gebeld….. vind ik niet best!

Zeer snelle levering

Snel geleverd, goede service en goed product.

De levering zo als jullie online aangeven duurde iets langer Het product ziet er netjes afgewerkt uit.ik gebruik hem om stroken beton uit slootkant te trekken..900 kg trek ik niet...maar hij moet wel werken..en dat doet i..zonder takel was ik kansloos..alleen...super blij 12 x 100 kg?? Op de kant weten te vechten Thanks rob En de prijs..wat koop je nog voor dat geld...takel is voor mij zijn geld dubbel en dwars waard..mijn rug doet het nog

Goede snelle leveringen

Top bedrijf!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering na het bestellen. Tofe producten

Mooi krik

Krik besteld en volgende dag geleverd. Werkt perfect, krikt mijn caddilac makkelijk omhoog

Goede prijs, snelle bezorging

Perfect ventilator

Grote ventilator besteld voor in de werkplaats. Werkt perfect, zorgt voor voldoende koeling in de hal. Levering binnen 2 dagen.

Landbouwweg 24

3899BE Zeewolde

Over Barntools.nl

Barntools.nl is al 14 jaar dé webshop op het gebied van gereedschap. wij streven ernaar de klanten zo goed mogelijk te behandelen. ons assortiment willen wij zo variabel mogelijk houden, veel gereedschappen op eigen voorraad.