Gedreven en zeer vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk en behulpzaam!

Super top

Het is een top tent. Staat nu naar het dak ervan. Ik lig ruim en comfortabel.

Dank voor hulp met probleem bij DPD

Besteldienst DPD maakte een rare fout bij de bezorging van de bestelde tent, Marcel van Soellaart dacht heel behulpzaam en actief mee om de tent tijdig voor onze vakantie bezorgd te krijgen. We staan inmiddels op de camping. Blij met de tent!

Correct en snel geleverd

Besteld en volgende dag al binnen

Prima en snel!

Helemaal goed!

Vlot en voordelig

Goede communicatie.

Uitstekend, snel geleverd

Gewoon goed.

Goede prijs, goed werkende website, snelle verzending, goed verpakt en product naar was naar wens.

Snelle reactie en keurige levering

Prettig contact, kwalitatief mooie goederen en snelle levering.

Zeer vriendelijk

Er was iets mis met mijn bestelling en ik werd direct gebeld om mij op de hoogte te stellen en het op te lossen heel netjes

Online bestellen, snelle levering en goede communicatie

Veel verschillende betalingsmogelijkheden ook VVV check. Groot assortiment en mooie duidelijke website. Veel communicatie over de bestelling en levering.

Toptoko. Netjes ingepakt, snelle bezorging, goede prijs.

Je krijgt iets anders dan je besteld

Helaas een andere slaapzak opgestuurd gekregen omdat de andere niet meer op voorraad was. Dus een hele andere kleur gekregen. Bel dan even van tevoren om dit te melden. Nu heb ik er een hoop werk aan gehad om het weer retour aan te melden, te verzenden en op mijn geld te moeten wachten.

Snelle en betrouwbare levering

Snelle levering van een kleine order (een bord) om een bestaande set te completeren)

Zeer snelle levering

Artikel voldoet aan de verwachting.

Erg fijne ervaring!

Echt goed geholpen tijdens mijn telefonische navraag en blijk van begrip.

Snel verzonden, mooie producten

Klantvriendelijkheid

Bij twijfel of we de juiste tent besteld hadden mochten we deze eventueel bij niet goed bevinden terug sturen mits de tent ongebruikt bleef. Prima service dus

Bezorging dag te laat. Vervolgens zwaar pakket voor 3 huizen verderop afgegeven. Beter Nederlandse Bezorger. Post Nl dan DHL

Snelle en correcte levering, tevreden met het product en van goede kwaliteit.

Gewoon goed!

(online bestelling) Prima website. Goede producten. Uitstekende klantenservice. Na bestelling werden de procten snel verstuurd en afgeleverd, met tussentijdse informatie over de verzendstatus. Was een klein probleempje mbt geleverde producten. Na belletje met klantenservice werd dit direct opgelost en werd een product kostenloos nagezonden. Dag later werd deze bezorgd. Teverden klant.

Goed product, prima prijs en snelgeleverd

Vaude (fiets rugzak) gekocht, veel keus en snelle levering.

Gewoon top..super snelle levering

Gewoon top..super snelle levering

Snelle levering en goed telefonisch advies

Altijd goed telefonisch bereikbaar en goed advies. Bestellen via internet eenvoudig en snelle levering.

Zeer correct

Snelle levering. Goed product.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.