Vlotte levering en product voldoet geheel aan omschrijving.

Nette en correcte levering

Hoedje besteld en netjes op tijd geleverd. Ook verpakt in een doos die groot genoeg was.

Mooi Leatherman tool

De klassieker van Leatherman besteld, binnen 48 uur bezorgd. Mooi.

Prima en snelle service

Goed, verpakking iets minder

Goede service, snel opgestuurd, hergebruik van schoenendoos als verpakking vind ik top, alleen was een onderdeel van bestelling (een kado) helemaal plat gedrukt omdat doos aan kleine kant was. Maar vind hergebruik heel goed!

Uitstekende service en levering

Product besteld, niet wetend dat deze niet meer op voorraad was. Contact gehad en een duurdere Product voor dezelfde prijs gekregen binnen 3 dagen in huis. 1 woord: Super!

Correcte en supersnelle verzending

Ik kreeg mijn tent binnen 24 uur thuis afgeleverd. Alles dik in orde.

Heel erg goed, zeer service gericht met een goede prijs!

Een mooi collectie met een ruime gespecialiseerde keuze. En dat alles tegen een concurerende prijs. Bij retour zendingen een goede aghandeling!

prima service, snelle en correcte levering!!

Zoals altijd, prima. Zowel in de winkel als online.

Uitmuntend.

Snel antwoord op mijn email. Vlug bezorgd en perfect ingepakt. En natuurlijk een goed product gekocht!

Goede levering en service, en probeer ook zoveel mogelijk bij de (kleine) zelfstandige te kopen i.p.v bij de grote O.com

Snel geleverd, maar niet de juiste artikelen...

Bij mijn bestelling van 2 t-shirts is het ene shirt in de verkeerde maat (M i.p.v. L) geleverd en bleek het 2e shirt een poloshirt te zijn. Gelukkig bleek maat M groot genoeg en had ik eigenlijk het poloshirt willen hebben, maar die was niet te bestellen op het moment dat ik mijn order maakte... Kortom, ik hou beide artikelen, maar ik hoop dat de controle bij het order picken hiermee verbeterd wordt.

matig te spreken over behandeling in de winkel

Op zoek naar een familietent werd ik op 31 mei ontvangen door een vriendelijke medewerker die zei geen tent-deskundige te zijn. Collega's vooral druk met online-bestellingen. Op jullie site leek een polyester Nomad tent mij wel aardig. Daarvan was nog 1 in de voorraad, maar de medewerker raadde de tent af omdat hij erg warm wordt in zuidelijke gebieden. Het verbaasde mij dat de tent niet op de Nomad-site stond (overjarig model, zonder grondzeil?). Eigenlijk wilde ik een minder warme tent van polyesterkatoen. Een rondgang langs andere zaken in Nederland deed me besluiten een Vango Cosmos te kopen; toch van polyester. Met grondzeil bleek hij door Soellaart snel leverbaar. Inmiddels naar tevredenheid mee gekampeerd afgelopen weekend!

Zeer goede service

Goed product en goede service

Snelle levering. Goed ingepakt. En de schoenen zagen er fantastisch uit Top

Prachtige tent, heel snel thuis en heel goede prijs

De prijs van de Vango tent was zeer concurrerend en de tent is meteen verstuurd. Geen extra verzendkosten, wat ik erg op prijs stel. Top service!

Ik had een paar verkeerd sokken geleverd gekregen. Ze hebben het top afgehandeld.

Snelle service, correcte prijs

Alles in orde

eerste bestelling, prima velopen

dit was mijn eerste bestelling bij Soellaart, niet direct de volgende dag geleverd zoals op andere sites maar verder prima service zonder opmerkingen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Op zondag besteld en maandag om 18.00 geleverd.Top!

Goed product en snelle levering

Leeg winkelmandje

Ik had mijn winkelmandje geleegd, maar bleef mailtjes krijgen over mijn mandje. Na telefonisch contact is dit opgelost. Foutje in de software.

Top vriendelijkheid en heel gemoedelijk

Leuke plek, heerlijk rustig en een heerlijke gastvrijheid

Prima zaak, snel verstuurd en het pakket ontvangen

Duidelijke website, snel verzonden en dus mogen ontvangen

Jammer genoeg waren de wandelschoenen te klein. Maar bestelling ging prima.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.