perfect

snel en in orde

Snel!

Breed assortiment, snel geleverd, goed verpakt

Super snel bezorgd

Mijn bestelling de volgende al in huis.

Snelle levering en het product was precies hoe het was omschreven op de website

Optijd geleverd en goede kwaliteit.

Vlug, correct, veel feedback via mail.

Soellaart kan er niks aan doen dat 1 buisje stroef in elkaar schuift... komt misschien nog goed bij veelvuldig gebruik. Bedankt voor de snelle levering. Grtz

Vlug bezorgd ,product zoals verwacht

Positief vlug bezorgd .

Goede service.

Van bestelling tot ontvangst alles prima verlopen.

Snel en goed geregeld en in precies de goede kleur

Zocht dit model stoel in een mooie kleur. Soellaart had dit op voorraad en zorgde voor een snelle verzending.

Zoals het hoort

Prima ervaring, van website, bestellen en levering.

Binnen twee dagen geleverd

Gewenste producten op website snel gevonden en besteld en binnen twee dagen keurig verpakt bezorgd.

Netjes en snel afgehandeld

Product voldoet aan de verwachtingen

Prima servie

Prima service. Makkelijk besteld. Snel in huis. Top.

Fijn bedrijf. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Top..

Alles goed en snel geleverd

Slaapmat gekocht via de webshop, alles duidelijk beschreven en orderbevestiging en verzendinfo over de email ontvangen. Niets op aan te merken.

Snel, goed product

S Middags besteld, volgende dag al in huis. Voordat ik bestelt had telefonisch contact gehad. Goed advies gekregen. Erg blij met mijn nieuwe wandelschoenen.

Goed advies en mooie producten

Ik bestelde 2 donzen slaapzaken en wilde ook een MSR-tent bestellen, maar die was niet op voorraad. Meteen werd ik gebeld met het advies: koop die vooral bij een ander want ze zijn bijna niet meer te krijgen en de door u gekozen tent is een super tent. De slaapzakken bleven een paar dagen langer weg dan volgens de site. Niet raar, want het is in heel Nederland topdrukte. Ook andere producten van andere leveranciers bleven langer weg dan beloofd.

Alles goed geleverd en op tijd, spullen zien er gied uit.

Snelle verzending, top product

Heb hier het cocoon kussen in de maat M besteld. Duidelijke website, prima prijzen en snelle verzending. Gekozen voor de iets grotere maat. Kussen een paar dagen getest en bevalt prima.

Snel geleverd, goed product

Ik had dit Outwell luchtbed ergens anders besteld, maar zij konden niet leveren. Ik vind hem toen hier en de prijs was nog scherper ook. Bovendien de volgende dag bezorgd, dus op tijd voor mijn vakantie. Het luchtbed is van prima kwaliteit, slaapt heerlijk.

Snel en prima verzorgd

De afhandeling van de bestelling is prima verzorgd en geheel volgens verwachting geleverd.

Goede informatie over verzending . Product helemaal naar wens

Soellaart is top! DPD zorgt echter voor puntenaftrek.

Prettig geholpen via de telefoon en daarna online besteld. Binnen een uur was het product verstuurd, maar vervolgens maakt DPD er een puinhoop van door tweemaal niet te komen (ik was op m'n oprit aan het werk, we hebben elkaar echt niet gemist) en uiteindelijk op eigen initiatief de bestelling bijna een week na verzending op een afgiftepunt te leveren. Telefonisch contact met DPD leert dat dit niet ongebruikelijk is... Bij Soellaart kom ik graag terug, maar verzenden graag met een andere organisatie.

Goede service en zeer snelle verzending!

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.