Uitmuntend

Vriendelijke en professioneel advies.

Nog nooit zo goed geholpen met mijn voeten!!

Eindelijk goede schoenen en uitleg hoe en waarom ik altijd de verkeerde schoenen kocht. Ben geholpen door Tjalling die mijn voeten heeft gemeten en mij heel goed verteld heeft waarom ik dus last had van bepaalde dingen. Dit was voor mij echt een top ervaring op het gebied van schoenen kopen. Vanaf nu dus gewoon voortaan naar Soellaart gaan ;-)

Zeer klantvriendelijk met veel aandacht voor mijn vraag en met alle geduld, top!

Heel fijn dat ik in deze tijd met mijn vraag mocht langskomen. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en ze was bereid om mee te denken over de mogelijkheden. Nu weer nieuwe veters en wandelsokken, dank!

Heel positief

In deze corona-tijd is het lastig om te winkelen en als ik een afspraak maak dan heb ik ook het gevoel dat ik iets moet kopen. Bij Soellaart was het advies van het personeel heel deskundig en heel relaxt. Ik voelde geen enkele druk om iets te kopen. Dat was heel prettig! Hartelijk dank daarvoor!

Top winkel

Vakkundig advies, persoonlijke aandacht, kwaliteitsproducten. De beste outdoor winkel van Haarlem en omstreken!

Ervaren verkopers, veel kennis van zaken

Goed geholpen

Deskundige verkopers

Je wordt op een prifessionele manier geholpen

Zeer uitgebreide collectie. Deskundig advies.

Ik slaag altijd en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.

Plezierig

We werden heel vriendelijk en deskundig door Britt geholpen met wandelschoenen.

super service

Na een aantal keren problemen met mijn schoenen te hebben kon ik terug komen voor een nieuw paar. Zonder problemen binnen 5 maanden kreeg ik een nieuw paar. Dit is pas service

Ik ben zeer tevreden!

Product op tijd volgens afspraak geleverd, gied verpakt en van top kwaliteit. De matras voldoet volledig aan wat ik uit beschrijving rn afbeelding begrepen had.

Goede snelle service

Was ook zoek naar een specifiek product en vond dat voor veruit laagste prijs bij Soellaart. De verschafte productinformatie was goed en alle service rondom bestellen en afleveren ook.

Snel geleverd. De schoen voldoen aan de verwachting.

Uitstekend geadviseerd.

Fijn geholpen bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen/eisen. De match met nieuwe schoenen was snel gemaakt!

Goed en vakkundig geholpen bij het kopen van wandelschoenen

Prettige sfeer, vakkundige verkoopmedewerkster.

Ik kwam voor wandelschoenen en de verkoper nam uitgebreid de tijd om me verschillende modellen te laten passen. Toen ik mijn keuze had gemaakt bleek dat model er ook nog in verschillende kleuren te zijn. Hoewel ik al een tijd bezig was bood hij me ook weer alle tijd om uit die kleuren te kiezen. Vervolgens kreeg ik het advies om ze binnenshuis nog even goed te proberen zodat ik ze evt toch nog zou kunnen ruilen als er toch iets niet lekker zat. Top service!

snel en goed geleverd

Wij werden top geholpen!

We hebben een zeer deskundig persoonlijk advies gekregen bij de aankoop van onze nieuwe wandelschoenen. Wij komen al jaren bij jullie voor vrijtijds artikelen en ook die keer zijn wij niet teleurgesteld.

Goed geluisterd, snel geholpen, tevreden klant.

Goed geluisterd, snel geholpen, tevreden klant.

Heel fijn!

Fijne winkel, kundig en vriendelijk personeel. Ze nemen de tijd voor je

Kennis en gastvrijheid komen samen

Op de afgesproken tijd kon ik naar binnen. Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen. Echt een top bezoek

Erg prettig, servicegericht en deskundig.

Erg fijn dat personal shopping mogelijk was. Ik had nieuwe wandelschoenen nodig. De verkoper meet mijn voeten op, pakt 4 paar schoenen en zegt zoiets 'ik denk dat deze voor u het meest geschikt zijn'. Dat klopte ook. Dat paar zat als gegoten en heb ook gekocht. Super goed!

Zeer deskundig en prettig geholpen.

Fijne winkel, ruim assortiment, deskundig en vriendelijk personeel.

Lovely knowledgeable staff

Happy with the service and my boots so my husband went back for his own new pair. Worth the drive from Amsterdam.

Aardige, geduldige verkoper

Ik zocht wandelschoenen en heb blijkbaar onmogelijke voeten. Heb heel veel gepast maar de verkoper bleef geduldig steeds weer nieuwe aandragen. Goeie zaak, prima service.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.