Alles goed

Alles goed, snelle levering, retour top geregeld. Hier kun je gerust iets kopen!

Snelle levering, uitstekende service

Een product die ik besteld had was helaas niet meer op voorraad. Ik werd direct gebeld. Vriendelijk te woord gestaan. En dezelfde dag werd soortgelijk product direct verzonden.

Super?

Eindelijk was mijn maat weer op voorraad dus snel besteld. Snelle levering met goede en duidelijke communicatie.

prima jas, snel geleverd

prima jas, snel geleverd

in één woord: superservice

Beste familie Soellaart, Een dag voordat het grote schaatsfeest losbarstte bestelde we met heel veel geluk het laatste paar Viking maat 43! Die ochtend waren jullie met een vrachtwagen naar de Viking fabriek gereden om in te slaan voor de schaatsende klanten. Met de tekorten in het vooruitzicht gaat de familie Soellaart niet afwachten maar trekt er op uit! Echt geweldig. Helemaal geweldig is dat we de bestelde schaatsen enkele uren later aan huis in ontvangst mocht nemen. Met een lokale besteldienst werden de Vikings gebracht. De volgende avond op de Oosterplas de schaatsen getest. Magisch was dat! Dit soort momenten hebben we altijd met de spullen die we bij jullie kopen. Binnenlopen in de winkel is heel leuk. Je kan rekenen op goede adviezen en het saldo van je bankrekening is na aankoop iets lager maar je saldo klantpunten is weer hoger! Kortom, waanzinnig hoe jullie ondanks Corona kans zien om de winkel in bedrijf te houden met de alom vertrouwde superservice! Pluimen op je hoed! Wij gaan er weer op uit! Hartelijke groet, Danielle en Michiel

Erg snel

Makkelijk besteld, snel geleverd

Mooie jas besteld en binnen 2 dagen geleverd, erg netjes verder en gemakkelijk

Wat een geweldige service.

Klantvriendelijk en een prima service in deze coronatijd.

Positief

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Excellent and Fast!

I ordered skates and they came to my home very fast, well packed and in great condition. Thank you so much

Snelle levering en service

Snelle levering en service, ook wat betreft retour. Kreeg binnen een paar dagen de ontvangstbevestiging en de melding dat het bedrag alweer was overgemaakt! Wel jammer dat de maatvoering niet aangegeven stond, anders was retour niet nodig geweest. Had zelf een US maat besteld maar het bleek om UK maten te gaan. Verder kreeg ik een zwart-witte schaats terwijl ik een zwart-blauwe dacht te krijgen zoals op de foto. Het 3e plaatje bij doorklikken bleek wit. Ook prima maar niet verwacht. Al met al zeer te vrede door de snelheid.

Snelle levering toen het al bijna niet meer kon (schaatsen). Geen 5 sterren: Er zaten geen schaatsbeschermers bij. Dat mag gratis, maar ik had ze ook graag gekocht als dat was voorgesteld in het winkelmandje. Nu vergeten. Gemiste kans.

snel en goed

Snel geleverd en voordelig (aanbieding)

Eerder dan verwacht, waardoor ik veel schatsplezier heb gehad

Top, snel en goede kwaliteit

prima geholpen

Na wat miscommunicatie is dit prima recht gezet en verholpen en is er alles aan gedaan om de bestelling op tijd in huis te krijgen.

Uitstekend, goede voorraad, snel bezorgd

Last minute schaatsen besteld, soellaart had ze nog! Helaas wilde mijn man toch andere die we elders konden kopen. Hele mooie combinoren bij soellaart

Geweldige service, vakkundig advies en klantvriendelijkheid staat bovenaan!!

Bij Soellaart voel je je thuis in alle opzichten. Het personeel blinkt uit in klantvriendelijkheid en vakkundigheid. Ze nemen echt de tijd voor je om tot een goede beslissing te komen wat betreft je aankoop. Bovendien is het sortiment zo uitgebreid dat het moeilijk zal zijn om niet te kunnen slagen. Service en goed advies staan bovenaan!!

Snelle en goede service tijdens schaatsdrukte

Ondanks alle drukte had ik de schaatsen de volgende dag in huis. Ik wilde 2 maten bestellen. Ik werd direct gebeld omdat een maat niet op voorraad was. 1 maat werd geleverd en deze bleek goed te passen. Goed ingespeeld op de drukte

Alles verliep zoals verwacht en de schoenen pasten ook.

Verder heb ik niets te melden

Snelle levering en goed verpakt. Ijzers op tijd binnen om nog te kunnen schaatsen. Top.

Snelle levering, goede prijs. Kortom; heel tevreden!

Super snelle levering

Snelle levering, goede prijs

Goede snelle levering

Goede snelle levering. Alleen de tong van de linker schaats zit er scheef in, toch niet terug gestuurd omdat ik dit weekend wilde schaatsen.

Zeer goede service. Behulpzaam en kundig personeel. Goede voorwaarden.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.