Goed telefoon contact, daarna via de website besteld. Kwam op tijd binnen en de schoenen zijn tot nu toe goed.

Prima site en snel geleverd

Veel artikelen te vinden op de site en ook netjes aan de prijs. En dan ook nog eens persoonlijk bezorgd!

Goede prijs en snel ontvangen

Duidelijke tracking en snelle levering. Prima dus.

Snelle levering, goed product, goede prijs.

Snel geleverd. Mooie kwalitatief goede rugzak voor een goede prijs; goedkoper dan op veel andere sites.

Fantastische service aan huis

Omdat we dit jaar meer dan ooit wandelden, waren we toe aan nieuwe wandelschoenen. Tjalling kwam fietsend, met een ruime keuze schoenen, bij ons thuis en heeft ons prima geadviseerd. We lopen nu een paar weken op onze nieuwe schoenen en zijn zeer tevreden.

goede service

Online een tent gekocht en alles keurig netjes afgeleverd

Een zeer klantgericht bedrijf!

Alle medewerkers die mij hebben geholpen zijn proactief, hebben echt verstand van zaken en denken met je mee! Een top bedrijf! Jullie hebben er een loyale klant bij!

Goede communicatie.

Helaas waren mijn bestelde skischoenen te smal en stuurde ze daarom terug. Ze belde me hierover op met de vraag waarom en of ze misschien een alternatief hadden. Dit was al de grootste maat van dit type (Dahu) dus hadden ze dat niet. Maar toch goed dat ze even belde. Dit maakt het toch even wat persoonlijker.

Fantastisch en zeer klantvriendelijk

Een winkel die service hoog in het vaandel heeft staan! Komen daar regelmatig en de laatste keer toen ik nieuwe schoenen kocht, terloops gemeld dat mijn Meindl schoenen van nog geen jaar oud kraakten. Hierop werd mij aangeboden om de schoenen ter beoordeling naar de fabrikant op te sturen. Dit resulteerde uiteindelijk in een nieuw paar!

Niet duur en mooi op tijd geleverd

Fantastische zaak fantastische Service!

Altijd vriendelijke, professionele service en advies

Prima service en hulp. Gewoon geweldig fijn!

Online wat bestelde en vragen gesteld over het gewenste product. Direct telefonisch contact gehad over het inwisselen van mijn spaarpunten, en gelijk voor ons geregeld. Alle vragenbeantwoort en levering geregeld voor ons. Gewoon super!!

Overzichtelijke webshop. Makkelijk om je bestelling te plaatsen. Snel en zeer netjes geleverd.

met dank aan Conny

en wordt ook nog bezorgt

fantastische service!

Supersnelle levering, fantastische service; een zeer betrouwbaar bedrijf.

Geweldige winkel, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het! Je word er altijd perfect geholpen, door mensen die er verstand van hebben. Zo niet dan gaat de persoon iemand erbij halen die dat wel heeft! Echt een aanrader deze winkel, kom er al jaren maar voor mij geen andere winkel.

PRIMA WINKEL MET ZEER GOEDE SERVICE

AL VELE JAREN UITSTEKENDE ERVARINGEN MET ADVISEREN, SERVICE EN BEREIKBAARHEID.

goed geholpen met het zoeken naar nieuwe wandelschoenen

Heel goed geholpen door de medewerker. Gezegd wat de bedoeling was en gevraagd om 2 paar op te sturen om thuis de keuze te kunnen maken. Een paar teruggestuurd en daar zat een klein minpuntje aan. Ik had graag gehoord dat het pakket goed was ontvangen omdat er bij de post toch vaak iets mis gaat. Na een week niets gehoord en toen toch maar gebeld, het ging tenslotte toch om meer dan 200 euro die vooraf betaald was. Gelukkig is alles aangekomen en ook het geld is netjes teruggestort.

Binnen een kwartier thuisbezorgd!

Binnen een paar minuten na online bestelling teruggebeld en binnen kwartier thuisbezorgd: dank jullie wel!!

“Ouderwets” goede service!

Fijne winkel met uitgebreid assortiment, deskundig advies en top service! Aanrader!

Goede telefonische info en vriendelijke medewerkers.

Goed geinformeerd, vriendelijk geholpen

Super behandeld

Op de fiets aan de deur wandelschoenen gebracht. Vriendelijk behandeld.

Goede spullen in meerdere prijsklassen en altijd passend en deskundig advies door prima staf

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.