Direct geleverd, goede service!

Voor het eerst ervaring met DPD waar ik zelf kon bepalen waar pakketje neer te zetten in geval van afwezigheid. Top!

Alles ging gesmeerd

Prima ervaring, snel verstuurd en ontvangen...

Goed geadviseerd, snelle levering

Telefonisch advies gevraagd over een te bestellen schoen voor mijn dochter. Goed advies gekregen en vervolgens heel snel geleverd na bestelling. Echt voor herhaling vatbaar.

Super snel

Doen wat er wordt beloofd,

Goede snelle communicatie en levering

Gewoon goed.

Makkelijk en snel

De bestelling was erg makkelijk te plaatsen en mijn jas werd snel bezorgd. De jas was een andere kleur dan ik besteld had maar het was de kleur die ik eigenlijk wilde (maar was niet op voorraad volgens website). Ik ben blij!

Goede service en uitstekende kwaliteit producten

Duidelijke website, goede foto’s met omschrijving van de producten die ze verkopen

Gewoon oke

In de zomer wezen passen in Haarlem (op vakantie) Daarom nu online besteld bij soellaart. Leuk personeel en vakkundig.

Scherpe prijs, uitstekende levering

Snel en goede, verzorgde levering.

Uitstekende service!

Online voor een goede prijs een goed product gekocht, wat ook nog binnen een paar uur door een medewerker zelf aan huis werd gebracht. Een fijne winkel zowel fysiek als online, met mooie spullen en goede service. Een winkel die we moeten willen behouden! Kopen dus bij soellaart!

Goede prijs en snel verzonden

Heerlijke warm jas gekocht met heel veel korting. Ondanks de pakketperikelen van de laatste tijd werd de jas stipt op de vooraf aangegeven tijd bezorgd.

Geweldige service

Na ontvangst van een niet door mij besteld pakje werd ik telefonisch uiterst aardig en professioneel geholpen. Afspraken die we gemaakt hebben werden zeer snel nagekomen. Niets dan lof!

Snel en goed!

Ervaringen blijven positief!

Niets op aan te merken.

levertijd erg lang

5 werkdagen om een pakketje op het afleveradres te krijgen is erg lang. Bovendien werkt(e) de track& trace van DPD niet.

ervaring was prima. alles op tijd geleverd en goede info

100% tevreden

Vlotte bestelling, vlotte levering

Positieve ervaring, alleen spijtig dat mijn parka en wandelbroek niet ingepakt waren, dus los in de doos . Geeft geen nieuwe indruk zo. Papier eromheen mag. Verder zeer tevreden! Bedankt

Behulpzaam

Omdat de website niet duidelijk was even gebeld en vervolgens door Connie heel goed geholpen. Niets was teveel gevraagd.

correcte afhandeling

Ondanks onze eigen fout in de bestelling is alles zeer correct afgehandeld.

Lekker snel en hele fijne schoenen

Ideaal, alle afspraken zijn nagekomen. Prima dienstverlening en de schoenen lopen ook nog eens fantastisch!

Uitstekende service!!

Snel geleverd, heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Heb op deze site een jas besteld en deze was vrij snel geleverd ondanks ik in België woon. Super service.

Anders gelezen

Op de website stond dat het savonds bezorgd zou worden, werd de volgende dag. Ik had sochtends om 7u besteld. Net op tijd.

Mijn bestelling werd de volgende dag thuisbezorgd! Wat een service in deze rare tijden. Heel fijn, want ik wilde graag de dagen erna wandelen. Helaas bleek de wandelschoen wel te klein en moet ik de schoenen terugsturen.

Bijzonder snelle levering

In bijzonder drukke tijden( kerst) toch snel geleverd

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.