Snel en duidelijk

Kwaliteit en service

Garantie van een goede kwaliteit van de producten die Soellaart verkoopt. Daarbij een meer dan uitstekende service, tot aan de thuisbezorging aan toe

scherpe prijs, snelle levering

scherpe prijs, snelle levering

Top perfect

Ik vind het bedrijf top als ik persoonlijk langs ga maar nu ik voor het online heb besteld is alles goed verlopen Dank daarvoor

Fijn dat de jas op dezelfde dag vd bestelling nog werd bezorgd met de fiets.

Super geregeld

Kwaliteit

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Correct zorgvuldig betrouwbaar

snelle, correcte levering en retourafhandeling

snelle, correcte levering en retourafhandeling

Prima product, eenvoudig besteld en snel geleverd

Prima product, eenvoudig besteld en snel geleverd. Prima communicatie over de levering.

Snel

Snel en goed

Geweldig!

Ik raad Soellaart echt aan iedereen aan. Ze verkopen kwaliteitsvolle kleding. Ze hebben een nauwkeurig track&trace systeem. Echt een aanrader!

Snelle levering, maar zeer slecht verpakt

Dit bedrijf hergebruikt (verzend)dozen. Een goede zaak uiteraard, maar de doos waar mijn jas in kwam was geen doos meer. Viel helemaal uit elkaar en was helemaal open, er zat echter wel een jas in van een paar honderd euro. Gelukkig zat de jas er nog in.. Aandachtspunt! Wel een snelle levering

Mooie aanbieding & snelle levering

Duidelijke website, gemakkelijke bestelllings- proces, mooi artikelen in de aanbieding en snel en goed verpakt geleverd.

Netjes geleverd op aan gegeven datum

Kwalitatief goede producten

Fijne fysieke winkel en daarnaast ook ruim aanbod in de webshop. Goede service en prima levering. Soms is zoeken in de webshop lastig, maar altijd goed geprijsd!

Correct

Correct en snelle levering. Jammer genoeg jas te klein. Ik hoop dat de retournering van de te kleine jas vlot zal verlopen.

Goede prijs en snel bezorgd!

Ik kende de winkel niet. Ze hadden een flinke korting op een skijas van Protest, deze heb ik besteld en ik kreeg meteen een bevestiging met track en tracé, 2 dagen later was mijn pakket binnen!

Alles top gewoon!

Duidelijke site en bestellingsproces, aardige voorgangmails en keurig op tijd geleverd, je voelt gewoon de passie voor deze winkel.

Prima en snelle levering.

TOP ,zo hoort het te zijn.

Goede prijs, snelle levering

De rugzak was flink afgeprijsd, en was ondanks de drukte de volgende dag in huis. Top!

Bestelling kwam snel en goed aan.

Bestelling kwam geheel volgens afspraak meteen de volgende dag aan. Compleet met factuur. Prima!

Top service!!

Ik had nog niet eerder bij soellaart online gewinkeld en wilde een jas kopen waarin de maattabel precies tussen m en l uitkwam. Heb telefonisch contact opgenomen en de situatie uitgelegd. Naar het beleeft informeren naar mijn lengte en gewicht werd er een klant gezocht die aan mijn profiel voldeed en de 2 maten aangetrokken. Er werd telefonisch precies en goed uitgelegd hoe de jas de klant stond. Daarop besloten om maat m te kopen. En het klopt exact en zit als gegoten. Bij deze wil ik soellaart en de klant in de winkel heel erg bedanken. Als bonus heb ik moeite en kosten kunnen besparen om geen 2 jassen te bestellen wat goed is voor alle partijen en het milieu! Echt top service!

Snelle levering.

Snelle respons op bestelling, na aflevering bij bezorgdienst ook hiervan reactie en tijd van bezorgen. Volgende dag in huis op aangegeven tijd. Netjes verpakt, prima service.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.