Perfecte en snelle afhandeling.

Perfecte en snelle afhandeling en dat alles op 1 dag. Giesswein sloffen besteld, welke dezelfde dag van de bestelling, door de lokale bezorgdienst “Hurby” ‘s avonds zijn afgeleverd.

Mooie jas, goeie prijs, snel geleverd

Geweldige service

De schoenen die ik bestelde zijn van prima kwaliteit en omdat ik in Haarlem woon stond er al dezelfde avond iemand aan de deur met mijn bestelling.

Goed produkt, snelle levering.

Ik werd heel netjes en snel geholpen prima servis

Prima service, pakje precies op tijd.

Telefonisch contact prima en goede service.

bekeken,besteld,bezorgd, beter en sneller kan niet!

De goede reviews maakten dat ik bij Soellaart bestelde, en dat was een goede keus, kan het ook weer aanbevelen!

Gewoon perfect!

Niks op aan te merken. Snel verzonden en mooie producten

Zeer goede advisering en kennis

Ik ben zeer goed geholpen met het passen en zoeken naar de juiste wandelschoenen. Super goed advies, deskundige hulp en veel merken en modellen ook voor de kleine voet (maart 36). Ik zal een ieder aanraden hierheen te gaan.

Prima ervaring. Zeker door vertellen

Vlot en snel. Echt prima

Het is wennen

Ik heb de mat gekocht voor in mijn vw camper. Het moet de oplossing zijn voor het meeslepen van dikke kussens die ik alleen maar ‘s nachts nodig heb. En ik heb een hernia. Ik slaap er alleen op en vond een 1 persoons te smal. Ik ben zeer tevreden over de afmetingen van de matras. Ik moest erachter komen dat handmatig oppompen voor mij bijna niet hoeft. De eerste keer was het met 3 minuten oppompen veel te hard. Dat weet ik nu. Het leeg laten lopen van de matras en weer oprollen zodat het in de zak past was moeilijker dan ik dacht. Filmpje opgezocht want van de aanwezige gebruiksaanwijzing werd ik niet wijzer. Twee! ventielen open doen en verder opvouwen etc. Best een karweitje, zie me dat niet zo goed in mijn camper doen. Het is dus wennen, maar ik denk dat het goed gaat.

prima service, vlotte levering

De website van soellaart is mooi en duidelijk, goede zoekfunctie. het gratis leveren aan huis de volgende dag is perfect!

Snelle, betrouwbare en klantvriendelijke service

Ik bleek een artikel te hebben besteld dat niet meer leverbaar was. Kort na de bestelling werd ik er direct over gebeld en hadden ze een soortgelijk artikel dat wel geleverd kon worden. Erg nette en goede communicatie!

Duidelijk en snel geleverd

Prima bedrijf om te bestellen!!

Goede prijs, snelle levering op zondag!

Reistas van The Northface was bij Soellaart zeer goed geprijsd. Levering de volgende dag met elektrisch vervoer. We zijn zeer tevreden over de snelle levering.

Gemakkelijk

Mijn bestelling ging snel en gemakkelijk. De producten zijn goed.

uitstekend, correcte levering en precies zoals beloofd.

De North face duffel kwam correct aan, snelle en correcte levering ook in Zeeuws Vlaanderen.

Goede service en snelle levering!

Superjas voor scherpste prijs! We zijn er erg blij mee. Wel aandachtspunt dat het plaatje niet helemaal overeenkomt met de jas die we hebben ontvangen. Ik denk dat we een model ouder hebben ontvangen. De merktekens zijn nl anders zwart en niet goed zichtbaar. Dat vinden wij toevallig niet erg.

Leuk bedrijf, goede service en persoonlijk!

Perfect product en levering

Zeer tevreden Goed product en kunnen afhalen in afhaalpunt

spannend

De bestelling verliep vlot en werd snel geleverd. Voort de rest is het afwachten. Het is nl een kadootje voor de volgende trekvakantie. Dan pas weten we hoe de Exped S7 zich houdt. We hebben er goede en slechte ervaringen mee gehad.

Jas besteld via de site. Deze jas bleek een stuk goedkoper te zijn dan op de officiële site van het merk wat natuurlijk al fijn was! Daarnaast werd ik na m’n bestelling nog even nagebeld over mijn bestelling, omdat de jas een kinderjas betrof en of ik daarvan op de hoogte was. Fijn dat er wordt meegedacht en uitstekende service! Jas was ook nog is snel geleverd.

Geweldige winkel, volop inspiratie en goede service

ik kom hier altijd voor wintersport spullen

Keurige klachtafhandeling

Na mijn ervaring met het beveiligingslabel, heeft Soellaart mij direct gebeld en e.e.a. keurig afgehandeld. Excuses aanvaard ;-) Ondanks dat het onhandig was om het label eraf te laten halen, had ik de jas ook op hun kosten terug kunnen sturen en weer (zonder label!) retour gehad. Ik kom dus terug op mijn eerdere review en vindt dat ze er heel netjes mee om zijn gegaan en erg klantvriendelijk reageren.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.