Bestelde product binnen 2 dagen in huis

Prima prijs/kwaliteit

Prima tent gekocht tegen een aantrekkelijke prijs, en die werd snel geleverd. Al met al prima dus!

Goede informatie over een geweldig produkt.

Goede informatie over een geweldig produkt.

Goede service, nette prijs.

Eerst vraag gesteld per mail, reactie dezelfde dag. Daarnaast een scherpe prijs en goede service. Enige Minpunt de bezorging via DPD, ligt aan DPD (zetten voor de deur zonder neerzet toestemming) niet aan Soellaart. Maar wel punt om te Overwegen.

Deskundige hulp

Tijdens een weekendje weg via internet terecht gekomen om een paar kapotte schoenen te vervangen voor nieuwe. Fijne winkel, gevarieerd aanbod maar bovenal goede hulp en advies bij je aankoop. Wij komen er graag terug!

Trage en onvolledige bezorging

Ik had 2 Lowland slaapzakken besteld 1,5 week voor onze vertrek op reis. Ruim op tijd om ze op tijd in huis te hebben. Na een week kwam de bestelling binnen terwijl er aangegeven was dat de zending al na 1 dag klaar was om verstuurd te worden...….geen idee wat er in die 5 dagen is gebeurd bij Soellaart en DPD. Bij openen van de doos bleek er maar 1 slaapzak in te zitten...….oeps, stress. Nog 3 dagen voor vertrek en hoe krijg ik die andere slaapzak dan op tijd? Er wordt beloofd het de volgende dag met PostNL te versturen. Waarom niet dezelfde dag? Dat scheelt een dag..... Nu maar afwachten of PostNL op tijd bezorgd. Die geven aan dat ze het druk hebben in deze tijd...…..hmmmm

prima ,jammer van de reuze verpakking

product prima ,levering prima maar waarom in zo'n bizar grote doos . Het product kon hier wel 4 x in

nice

helemaal naar wens, pasvorm, kleur, fabric

Uitstekende adviezen door ervaren en betrokken medewerkers.

Als ik de winkel binnenloop staat er altijd iemand klaar. Verkopers doen dat heel goed, dringen zich niet op en heten je welkom. Ze zijn kundig, vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van de aangeschafte spullen is prima!

ALLES VERLIEP PERFECT

EENVOUDIG OM TE BESTELLEN SNEL ANTWOORD EN OP TIJD GELEVERD. WAT WIL JE MEER ?

Vertraagde levering, geen info daarover

Het duurde langer dan verwacht om de order in huis te krijgen, zoals helaas vaak het geval is met DPD. Mijn vraag daarover werd niet beantwoord. Dat viel eigenlijk een beetje tegen.

Snelle levering, goed verpakt prima geregeld dus

Deskundig, snel en een goede prijs

Online heb ik een trekkerstent gekocht. Bij het ophalen in de winkel nog wat kleding en toebehoren. Deskundig personeel, prettig in de omgang.

Duidelijke website, snelle bezorging

De producten die ik heb besteld waren niet makkelijk te vinden in Nederland, maar gelukkig wel bij Soellaart in Haarlem! De productinformatie is duidelijk, het bestellen verliep soepel en de bezorging vlot.

snelle en eerlijke reacties

goede antwoorden en veel dingen leuk geprijsd

Niet gekregen wat ik heb besteld

Verkeerde kleur schoenen ontvangen. Levertermijn en verdere afhandeling was verder prima.

De prijs is aangenaam en de bezorging ging heel vlot. En de kleur van de tent is veel mooier dan op

Een groot minpunt zit bij de berichten van de bezorgdienst. Zo schrijven ze standaard, uw chauffeur is onderweg. Zonder erbij te zeggen dat de chauffeur de volgende dag komt. Dat blijkt pas als je naar de bezorgdatum kijkt. Zo word je ongewild op het verkeerde been gezet.En een melding hierover bleek voor mij onmogelijk, dat kanaal wordt bewust onderdrukt. Maar verder een prima tentje denk ik.

Super jas, snelle levering

Alles TOP!

Service die je wilt

Bestelgemak, snelle levering.

Top en persoonlijk

Ik zocht een niet alledaags artikel. Op de site was het niet goed te zien of het op voorraad was of niet. Bij andere winkels werd het artikel altijd besteld als je het kocht. Echter zoveel tijd had ik niet. Ik ken de winkel al sinds mijn jeugd en dacht dus snel aan hun terwijl ik niet meer in de buurt woon. Ik heb ze gebeld en ze hadden 1 exemplaar volgens de computer maar men ging wel even kijken of ze die echt hadden. Gelukkig was het er en deden ze het direct op de post voor mij zodat ik het de volgende dag in huis had. Heel fijn zo'n persoonlijke aanpak, vroeger namen ze ook al veel tijd voor je als in de winkel kwam. Kennelijk is dat niet verandert, zelfs niet door het internet. Top

Prima ervaring

Tijdens het bestelproces met een medewerker van Soellaart gesproken voor advies. Bedankt!

Goede prijs en levering

De website is de laatste jaren goed aangepakt. Erg fijn, want kwam altijd in de fysieke winkel, maar ben nu verhuisd. Soellaart heeft ook prima prijzen, snel geleverd en duidelijke omschrijvingen op de site. Zeker aanbevolen!

Slechte ervaring 2x niet geleverd

slechte ervaring 2x niet geleverd Ik heb de 1ste keer gebelt omdat het niet was geleverd, toen zou het 5 dagen daar na geleverd worden krijg ik een email dat het geleverd is heb ik niks binnen gekregen. Dit is de eerste en laatste keer dat ik hier heb besteld

Supersnelle levering

Great Services and products.

Prior my online order I have been to the shop to try to find what I need and I received great help from the staff. They all seems to know their products very well and were able to guide me trough. I got sleeping bags, all cotton, very cosy and warm, lamp and jerrycan.

Kleine Houtstraat 4953

2011DG Haarlem

Over Soellaart

Soellaart is een hoogwaardige outdoorwinkel met een passie voor (innovatieve) outdoormerken, geschikt voor casual en actief gebruik. De voorpret van een vakantie of activiteit begint al in onze winkel. We willen het winkelen persoonlijk maken en staan voor kwaliteit, expertise en betrouwbaarheid. We 'versterken' onze klanten door onze kennis over merken en producten over te dragen. Onze klanten stappen met een rugzak vol informatie (bagage) de winkel uit. ​ Het team van Soellaart bestaat naast de tweekoppige directie uit 35 zeer gemotiveerde medewerkers die allemaal passie voor outdoor en wintersport hebben. Eigenaren Bart Soellaart en Arjen Nicolai staan zelf vrijwel dagelijks op de winkelvloer. Zij helpen mee met de verkoop, geven deskundig advies en zorgen er samen met het personeel voor dat de winkel er elke dag weer optimaal bij staat. Dit zijn onze merkwaarden: Dichtbij: we zijn de lokale outdoorspecialist in de buurt waar je terecht kunt voor persoonlijke aandacht en toegesneden advies. ​ Specialistisch: we denken vanuit onze expertise mee over welk product het beste past bij jouw wensen en doelen. ​ Toonaangevend: onze innovatieve collectie is van hoge kwaliteit en heeft net dat beetje extra’s. ​ Service: je kunt bij ons terecht voor ouderwets goede service.​ Over Soellaart Soellaart is in 1900 opgericht in Haarlem door de familie Soellaart in de hoedanigheid van schoenmaker. In 1920 verhuisde Soellaart naar de huidige locatie. Na WO II veranderde het bedrijf in een legerdump en in de periode daarna kwam het accent steeds meer op outdoor te liggen. In 1996 besefte de familie dat wintersport een mooie aanvulling kon zijn op de collectie. Vanaf de start beschikt Soellaart over een enorme handelsgeest en is ze voortdurend op zoek naar kansen, ontwikkelingen in de markt, merken en innovatieve producten om klanten te bedienen. De Soellaart cultuur is ontstaan vanuit verbondenheid, ondernemerschap en een 'aan-de-slag' houding.